Фрикадельки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки в сметанному соусі - це чудове самостійне блюдо. М'ясо просочене ніжним соусом стає ароматним і дуже смачним, спробуйте і ви!
Перед вами простий рецепт приготування фрикадельок в сметанному соусі. В якості основного інгредієнта, в цей раз я вирішив використовувати яловичину. І потрібно сказати не прогадав! М'ясо вийшло соковитим і ніжним. До речі, такі фрикадельки сподобаються і дітям, так як дуже легко жують. Хай щастить!
- Яловичина - 200 грам
- Хліб білий - 1-2 скибочок
- Молоко - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Перекрутіть м'ясо через м'ясорубку. Так само поступите з вимоченим в молоці білим хлібом.
Перекладіть м'ясо і хліб в одну ємність. Додайте яйце.
Посоліть і перемішайте.
Зліпити фрикадельки (кожна розміром з волоський горіх). Викладіть їх на попередньо змащену вершковим маслом сковороду.
До половини залийте водою. provara 15 хвилин.
Сметану змішайте з кип'яченою водою, в пропорціях 50 з 50.
Через 15 хвилин, коли майже вся вода випарувалася зі сковороди, полийте фрикадельки сметанним соусом. Варіть 15-20 хвилин.
Через якийсь час переверніть їх на іншу сторону, для рівномірного обжарювання.
Готово! Смачного!