Рецепт Фрикадельки в лаваші фото

Фрикадельки в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

У лаваш, в цю дивовижну прісного коржика з пшеничної муки, можна загорнути овочі, свіжі або тушковані, будь-який салат, а також м'ясні страви. Фрикадельки в лаваші - дуже смачна і ситна закуска.

Опис приготування:

Ароматні і соковиті фрикадельки, запечені в томатному соусі, відмінно поєднуються з вірменським лавашем. Фрикадельки можна приготувати заздалегідь, а перед самою подачею загорнути в лаваш і прогріти його в духовці.

Всі подробиці, як приготувати фрикадельки в лаваші, дивіться в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків (молодий)
  • Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх мелений - 1/2 чайних ложки
  • Вода крижана - 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Соус томатний"Краснодарський" - 1 Склянка
  • Лаваш - 2 штуки
  • Лист салату - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фрикадельки в лаваші - фото крок 1
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Цибуля, часник очистіть.
фрикадельки в лаваші - фото крок 2
Цибулю і часник подрібніть. Змішайте всі інгредієнти, додайте крижану воду і ретельно вимісити фарш до однорідності.
фрикадельки в лаваші - фото крок 3
Сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх і викладайте їх в форму для випічки, злегка змащену маслом. Запікайте протягом 15 хвилин.
фрикадельки в лаваші - фото крок 4
Залийте фрикадельки томатним соусом і запікайте ще 8-10 хвилин.
фрикадельки в лаваші - фото крок 5
Лаваш розрізати на 2 частини. Покладіть на кожну листя салату, кілька штук фрикадельок, подверніте край лаваша і скрутіть рулетом. Прогрійте в духовці ще 5 хвилин. Тоді лаваш стане хрустким. Смачного!

Схожі рецепти