Фрикадельки без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкі та смачні м'ясні фрикадельки для супу, гасіння або запікання. Дивимося прямо зараз рецепт фрикадельок без яєць!
Фрикадельки можна готувати з різного м'яса, з риби або птиці. Для приготування фрикадельок без яєць я використовувала змішаний фарш з яловичини і свинини. Такі фрикадельки можна наготувати про запас, а потім вже додавати в суп або тушкувати їх в соусі. Цього разу я вирішила приготувати супчик з них. Дивимося рецепт.
- Фарш - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 2 L
- Спеції, зелень - За смаком
Для початку робимо суп: в киплячу вод додаємо нарізану картоплю, морква і цибуля. Солимо і варимо хвилин 10.
Фарш викладаємо в миску, добре солимо і перчимо, перемішуємо пару раз.
Мокрими руками формуємо фрикадельки.
Додаємо фрикадельки в суп, варимо хвилин 15.
Додаємо локшину або рис, можна гречку. Варимо до готовності.
Готові фрикадельки без яєць подаємо з супчиком, прикрасивши зеленню. Смачного!
Готові фрикадельки без яєць подаємо з супчиком, прикрасивши зеленню. Смачного!