Французький домашній майонез
(покроковий рецепт з фото)
Майонез - найпопулярніший соус. Домашній майонез завжди смачніше і набагато корисніше магазинного. Рекомендую обов'язково подивитися рецепт, як приготувати майонез буквально за 10 хвилин.
Рецепт давно перевірений часом, тому для отримання хорошого результату рекомендую точно дотримуватися технологію приготування і кількість інгредієнтів.
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Куряче яйце - 1 штука
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 1/4 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У лимонному соці розчиніть сіль і цукор.
У чашу блендера влийте масло, додайте гірчицю і лимонний сік, вбийте яйце.
Накрийте яйце "ногою" блендера і включіть на середні обороти.
Пару хвилин роботи блендера - і майонез готовий!
Смачного!