Форель у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Просте, корисне, смачна страва представляю вашій увазі. Якщо в святковому або щоденному меню у вас за планом червона риба, то саме цей рецепт я хочу порекомендувати вам взяти на замітку.
Ця риба настільки смачна сама по собі, що зайві добавки, спеції, маринади, на мій погляд, тільки заважають. Ідеально - це сіль і, можливо, щіпка меленого часнику. Якщо у вас під рукою є часникова сіль, то використовуйте її. Ця ідея, як приготувати форель у фользі в духовці, ідеальна! Обов'язково повторіть рецепт в домашніх умовах.
- Філе форелі - 800 грам
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Сіль і мелений часник - За смаком
1. Рибу вимийте, обсушити паперовим рушником і викладіть на деко, застелений фольгою.
2. Додати сіль за смаком, додайте часник і трохи оливкового масла зверху. Накрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
3. Дуже важливо червону рибку не пересушити! Томіть її хвилин 10-15. Після подавайте до столу з гарніром, соусом або овочами.
Смачного!
Смачного!