Рецепт Фарширований перець в духовці фото

Фарширований перець в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Фарширований перець з'являється на наших столах із завидною регулярністю. За популярністю він вже цілком може змагатися з традиційними голубцями. А способів його приготування просто сила-силенна!

Я особисто дуже люблю фаршировані перці, та й все в моїй родині люблять, тому готуємо ми їх часто і завжди із задоволенням їмо. Хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати фарширований перець в духовці. Начинка виходить м'яка і ароматна, а сам перчик - соковитий. Пальчики оближеш!

  • Перець - 4 штуки
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Помідори - 3 штуки
  • Фарш - 250 грам
  • Мал - 1/4 склянки
  • Манна крупа - 1/4 склянки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка, кріп - За смаком
  • Яблука - 1 штука
1
Почистіть перці, відріжте з них верх, як кришечку.
2
В окремій ємності змішайте фарш, манна крупа, Мал, дрібно порубані зелень і цибулю.
3
1 помідор очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Додайте у фарш. Туди ж влийте масло, додайте сіль і перець.
4
Яблуко порізати дрібно. Додайте до фаршу. Добре змішайте.
5
Отриманим фаршем наповніть перці, НЕ доповідаючи начинку до країв, а зверху прикрийте залишилися кришечками.
6
Поставте перці в невелику каструлю кришечками догори.
7
Для приготування соусу залишилися помідори потріть на терку.
8
Додайте до них 3/4 склянки води, 3-4 ст. L. Рослинної олії, вершкове масло.
9
Залийте соусом перці.
10
Накрийте каструлю кришкою, відправте в духовку і готуйте перці при температурі 150 градусів 40 хвилин.
11
Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Схожі рецепти