Фарширований перець в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований перець з'являється на наших столах із завидною регулярністю. За популярністю він вже цілком може змагатися з традиційними голубцями. А способів його приготування просто сила-силенна!
Я особисто дуже люблю фаршировані перці, та й все в моїй родині люблять, тому готуємо ми їх часто і завжди із задоволенням їмо. Хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати фарширований перець в духовці. Начинка виходить м'яка і ароматна, а сам перчик - соковитий. Пальчики оближеш!
- Перець - 4 штуки
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 3 штуки
- Фарш - 250 грам
- Мал - 1/4 склянки
- Манна крупа - 1/4 склянки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка, кріп - За смаком
- Яблука - 1 штука
1
Почистіть перці, відріжте з них верх, як кришечку.
2
В окремій ємності змішайте фарш, манна крупа, Мал, дрібно порубані зелень і цибулю.
3
1 помідор очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Додайте у фарш. Туди ж влийте масло, додайте сіль і перець.
4
Яблуко порізати дрібно. Додайте до фаршу. Добре змішайте.
5
Отриманим фаршем наповніть перці, НЕ доповідаючи начинку до країв, а зверху прикрийте залишилися кришечками.
6
Поставте перці в невелику каструлю кришечками догори.
7
Для приготування соусу залишилися помідори потріть на терку.
8
Додайте до них 3/4 склянки води, 3-4 ст. L. Рослинної олії, вершкове масло.
9
Залийте соусом перці.
10
Накрийте каструлю кришкою, відправте в духовку і готуйте перці при температурі 150 градусів 40 хвилин.
11
Подавайте на стіл гарячим. Смачного!