Фарширований перець (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Ваше меню потребує ідеях для обіду або вечері? Спробуйте повторити цей варіант приготування фаршированого перцю. Я впевнена, що Ви залишитеся ситими і задоволеними
В даному випадку все дійсно дуже нескладно. М'ясна начинка і перець - от і все, що вам знадобиться. При бажанні можна додати в начинку рис, а перед подачею доповнити блюдо підливою, наприклад. Але для зайнятих господинь і любителів простих рецептів ця ідея якраз те, що потрібно!
- Солодкий перець - 3 штуки
- М'ясний фарш - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте фарш, подрібнену цибулю, сіль і спеції за смаком.
2. Все ретельно перемішайте.
3. Перець вимийте, акуратно зріжте хвостик і видаліть насіння. Ще раз промийте та висушіть.
4. Наповніть перець щільно начинкою. Викладіть у жароміцних форму.
5. На дно налийте олію і додайте трохи води.
6. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту духовку. Запікайте при температурі 180 градусів близько 35-45 хвилин.
Смачного!
Смачного!