Фаршировані кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированих кабачків. У цій страві дуже гарне поєднання м'яса і овочів. У процесі приготування страви, воно виходить соковитим, насиченим і дуже смачним.
Кількість порцій: 6
- Крем - 100 грам
- Рис довгозерний - 100 грам
- Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
- Кабачки - 500 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Петрушка - 20 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
1. До напівготовності відварюємо рис, воду зливаємо. Поки відварюється рис, займаємося іншим. Нарізаємо молоді кабачки поперек, частин на п'ять-шість, після ложкою або столовим ножем виймаємо м'якоть з кожної частини. Повинні вийти стаканчики.
2. У блендері разом із зеленню і цибулею подрібнюємо обрану з кабачків м'якоть.
3. Одержаний склад додаємо до фаршу.
4. Тепер сюди треба додати перець, сіль і відварений до напівготовності рис. Все перемішуємо до однорідної маси.
5. Фаршем щільно заповнюємо стаканчики з кабачків. Готуємо форму для запікання і кладемо туди заповнені кабачки.
6. З'єднуємо разом сметану і вершки і поливаємо кабачки цією сумішшю. Розігріваємо духову шафу до температури сто дев'яносто градусів і хвилин на тридцять-тридцять п'ять відправляємо запікатися. Після виймаємо. Блюдо готово.