Рецепт Фаршировані кабачки фото

Фаршировані кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування фаршированих кабачків. У цій страві дуже гарне поєднання м'яса і овочів. У процесі приготування страви, воно виходить соковитим, насиченим і дуже смачним.

Кількість порцій: 6
  • Крем - 100 грам
  • Рис довгозерний - 100 грам
  • Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Кабачки - 500 грам
  • Зелена цибуля - 30 грам
  • Петрушка - 20 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Фарш із яловичини - 300 грам
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
фаршировані кабачки - фото крок 1
1. До напівготовності відварюємо рис, воду зливаємо. Поки відварюється рис, займаємося іншим. Нарізаємо молоді кабачки поперек, частин на п'ять-шість, після ложкою або столовим ножем виймаємо м'якоть з кожної частини. Повинні вийти стаканчики.
фаршировані кабачки - фото крок 2
2. У блендері разом із зеленню і цибулею подрібнюємо обрану з кабачків м'якоть.
фаршировані кабачки - фото крок 3
3. Одержаний склад додаємо до фаршу.
фаршировані кабачки - фото крок 4
4. Тепер сюди треба додати перець, сіль і відварений до напівготовності рис. Все перемішуємо до однорідної маси.
фаршировані кабачки - фото крок 5
5. Фаршем щільно заповнюємо стаканчики з кабачків. Готуємо форму для запікання і кладемо туди заповнені кабачки.
фаршировані кабачки - фото крок 6
6. З'єднуємо разом сметану і вершки і поливаємо кабачки цією сумішшю. Розігріваємо духову шафу до температури сто дев'яносто градусів і хвилин на тридцять-тридцять п'ять відправляємо запікатися. Після виймаємо. Блюдо готово.

Схожі рецепти