Рецепт Фарширована Бараняча нога фото

Фарширована Бараняча нога
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Ювілей, Весілля
Гарячі страви, Фаршировані

Фарширована бараняча нога може стати для вас чудовим головним блюдом як на святковому столі, так і на буденному сімейному вечері. Фарширується вона грибами.

Фарширована Бараняча нога - блюдо незвичайне. Родзинку йому надають гриби. Я люблю заважати різні види грибів. Чи не додаю в начинку більше нічого. А ось на гарнір краще печена картопля і свіжий салат. Виходить ситний і смачний вечерю. Отже, рецепт фаршированої баранячої ноги - читаємо і освоюємо!

  • Бараняча нога - 1 штука
  • Гриби - 300-400 грам (можете вибрати будь-які гриби, які любите. Змішати їх. )
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження.)
  • Вершкове масло - 50 грам (для смаження.)
  • Чебрець - 1 Чайна ложка (сухої приправи. )
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
фарширована Бараняча нога - фото крок 1
Промийте гриби. Наріжте їх дрібно і замочіть у воді.
фарширована Бараняча нога - фото крок 2
Поки гриби замочують, приготуйте баранячу ногу. Помийте її, зробіть надріз і дістаньте кістка.
фарширована Бараняча нога - фото крок 3
Розігрійте сковороду, налийте оливкового масла і покладіть вершкове. Коли вершкове розтопиться, закиньте на сковороду гриби.
фарширована Бараняча нога - фото крок 4
Тушкуйте їх близько півгодини.
фарширована Бараняча нога - фото крок 5
Готові гриби столовою ложкою викладіть в надріз баранячої ноги.
фарширована Бараняча нога - фото крок 6
Закрийте баранячу ногу шпажками. Можна так само зашити харчовими нитками.
фарширована Бараняча нога - фото крок 7
Покладіть баранячу ногу на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці трохи більше години (мені вистачає 1 час 15 хвилин). Можете подавати до столу.

Схожі рецепти