Фарширована Бараняча нога
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована бараняча нога може стати для вас чудовим головним блюдом як на святковому столі, так і на буденному сімейному вечері. Фарширується вона грибами.
Фарширована Бараняча нога - блюдо незвичайне. Родзинку йому надають гриби. Я люблю заважати різні види грибів. Чи не додаю в начинку більше нічого. А ось на гарнір краще печена картопля і свіжий салат. Виходить ситний і смачний вечерю. Отже, рецепт фаршированої баранячої ноги - читаємо і освоюємо!
- Бараняча нога - 1 штука
- Гриби - 300-400 грам (можете вибрати будь-які гриби, які любите. Змішати їх. )
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження.)
- Вершкове масло - 50 грам (для смаження.)
- Чебрець - 1 Чайна ложка (сухої приправи. )
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промийте гриби. Наріжте їх дрібно і замочіть у воді.
Поки гриби замочують, приготуйте баранячу ногу. Помийте її, зробіть надріз і дістаньте кістка.
Розігрійте сковороду, налийте оливкового масла і покладіть вершкове. Коли вершкове розтопиться, закиньте на сковороду гриби.
Тушкуйте їх близько півгодини.
Готові гриби столовою ложкою викладіть в надріз баранячої ноги.
Закрийте баранячу ногу шпажками. Можна так само зашити харчовими нитками.
Покладіть баранячу ногу на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці трохи більше години (мені вистачає 1 час 15 хвилин). Можете подавати до столу.