Фарш з індички
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як зробити фарш з індички. Адже це дуже ніжна пташка і часто, готуючи з неї, скажімо, котлети, господині роблять все аналогічно "м'ясним" рецептами. А я розповім, як зробити по-іншому!
Такий простий рецепт фаршу з індички дозволить дійсно передати в готовій страві всю ніжність цього м'яса. Адже, як ви побачите з рецепта, яйця ми тут не додаємо, вони хоч і скріплюють котлети, але "сушать" їх. Те ж саме щодо інших страв з індички на кшталт запіканок або рулетів. А от картопля в якості замінника яєць в цьому рецепті - то, що треба! Він надає соковитості і ніжності, так що спробуйте!
- Індичка - 700 грам (файл або грудинка)
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Вода - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики (по бажанню)
1. Відокремлюємо м'ясо від кістки (если взяли грудинку) або ж просто розморожуємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею.
2. Трьом на дрібній тертці картоплю і додаємо до фаршу. Цибуля, втім, теж добре натерти, так що, якщо не боїтеся сліз від цибулі, - краще використовуйте тертку.
3. Додаємо воду і спеції, дуже ретельно все перемішати.
4. От і все! Фарш вийшов найніжнішим, а страви з нього будуть танути в роті!