Рецепт Фарш з індички фото

Фарш з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Індичка , Птах , Фарш , Філе індички
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Розповідаю, як зробити фарш з індички. Адже це дуже ніжна пташка і часто, готуючи з неї, скажімо, котлети, господині роблять все аналогічно"м'ясним" рецептами. А я розповім, як зробити по-іншому!

Опис приготування:

Такий простий рецепт фаршу з індички дозволить дійсно передати в готовій страві всю ніжність цього м'яса. Адже, як ви побачите з рецепта, яйця ми тут не додаємо, вони хоч і скріплюють котлети, але"сушать" їх. Те ж саме щодо інших страв з індички на кшталт запіканок або рулетів. А от картопля в якості замінника яєць в цьому рецепті - то, що треба! Він надає соковитості і ніжності, так що спробуйте!

  • Індичка - 700 грам (файл або грудинка)
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Вода - 0.5 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2 зубчики (по бажанню)
фарш з індички - фото крок 1
1. Відокремлюємо м'ясо від кістки (если взяли грудинку) або ж просто розморожуємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею.
фарш з індички - фото крок 2
2. Трьом на дрібній тертці картоплю і додаємо до фаршу. Цибуля, втім, теж добре натерти, так що, якщо не боїтеся сліз від цибулі, - краще використовуйте тертку.
фарш з індички - фото крок 3
3. Додаємо воду і спеції, дуже ретельно все перемішати.
фарш з індички - фото крок 4
4. От і все! Фарш вийшов найніжнішим, а страви з нього будуть танути в роті!

Схожі рецепти