Фарш в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати фарш в мікрохвильовці - завдання нескладне, доступна навіть дитині або Зледащіли холостяку. В результаті виходить досить примітивне, але все-таки смачне і ситне блюдо з м'яса.
До вашої уваги - рецепт приготування фаршу в мікрохвильовці в домашніх умовах. За цим рецептом виходить досить-таки смачна, гідна звичайного буденного обіду або вечері запеканочку. Блюдо для ледарів - робити практично нічого не потрібно, все просто як двічі два. Отже, розповідаю, як приготувати фарш в мікрохвильовці:
1. Цибулину чистимо і дрібно-дрібно шаткуємо.
2. У великій мисці змішуємо фарш (свинячий або яловичий), подрібнену цибулину, хлібні крихти, яйце, сіль, перець і спеції. Гарненько перемішуємо. При бажанні, в фарш можна додати інші інгредієнти, які вам здаються доречними - подрібнений часник або морква, трохи тертого сиру, зелень, дрібно нарубані гриби або щось інше. Фантазуйте - в цій страві експерименти вітаються, оскільки класичний рецепт фаршу в мікрохвильовці відсутня в принципі, і все, що є - це всього лише різні експерименти кухарів на цю тему.
3. Отриману суміш викладаємо в неглибоку тарілку, підходящу для мікрохвильовки. Ставимо тарілку в мікрохвильовку і готуємо на максимальній потужності 12-14 хвилин.
4. Готову страву дістаємо з мікрохвильовки, накриваємо кришкою (або іншою тарілкою, головне - чимось накрити) і даємо настоятися 5-10 хвилин.
5. Тепер страву можна подавати. Подавати його можна з чим завгодно - я зазвичай подаю з яким-небудь гарніром з круп або овочів.
Фарш в мікрохвильовці готовий. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Хлібні крихти - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
1. Цибулину чистимо і дрібно-дрібно шаткуємо.
2. У великій мисці змішуємо фарш (свинячий або яловичий), подрібнену цибулину, хлібні крихти, яйце, сіль, перець і спеції. Гарненько перемішуємо. При бажанні, в фарш можна додати інші інгредієнти, які вам здаються доречними - подрібнений часник або морква, трохи тертого сиру, зелень, дрібно нарубані гриби або щось інше. Фантазуйте - в цій страві експерименти вітаються, оскільки класичний рецепт фаршу в мікрохвильовці відсутня в принципі, і все, що є - це всього лише різні експерименти кухарів на цю тему.
3. Отриману суміш викладаємо в неглибоку тарілку, підходящу для мікрохвильовки. Ставимо тарілку в мікрохвильовку і готуємо на максимальній потужності 12-14 хвилин.
4. Готову страву дістаємо з мікрохвильовки, накриваємо кришкою (або іншою тарілкою, головне - чимось накрити) і даємо настоятися 5-10 хвилин.
5. Тепер страву можна подавати. Подавати його можна з чим завгодно - я зазвичай подаю з яким-небудь гарніром з круп або овочів.
Фарш в мікрохвильовці готовий. Смачного!