Рецепт Фарш в мікрохвильовці фото

Фарш в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Приготувати фарш в мікрохвильовці - завдання нескладне, доступна навіть дитині або Зледащіли холостяку. В результаті виходить досить примітивне, але все-таки смачне і ситне блюдо з м'яса.

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт приготування фаршу в мікрохвильовці в домашніх умовах. За цим рецептом виходить досить-таки смачна, гідна звичайного буденного обіду або вечері запеканочку. Блюдо для ледарів - робити практично нічого не потрібно, все просто як двічі два. Отже, розповідаю, як приготувати фарш в мікрохвильовці:

1. Цибулину чистимо і дрібно-дрібно шаткуємо.

2. У великій мисці змішуємо фарш (свинячий або яловичий), подрібнену цибулину, хлібні крихти, яйце, сіль, перець і спеції. Гарненько перемішуємо. При бажанні, в фарш можна додати інші інгредієнти, які вам здаються доречними - подрібнений часник або морква, трохи тертого сиру, зелень, дрібно нарубані гриби або щось інше. Фантазуйте - в цій страві експерименти вітаються, оскільки класичний рецепт фаршу в мікрохвильовці відсутня в принципі, і все, що є - це всього лише різні експерименти кухарів на цю тему.

3. Отриману суміш викладаємо в неглибоку тарілку, підходящу для мікрохвильовки. Ставимо тарілку в мікрохвильовку і готуємо на максимальній потужності 12-14 хвилин.

4. Готову страву дістаємо з мікрохвильовки, накриваємо кришкою (або іншою тарілкою, головне - чимось накрити) і даємо настоятися 5-10 хвилин.

5. Тепер страву можна подавати. Подавати його можна з чим завгодно - я зазвичай подаю з яким-небудь гарніром з круп або овочів.

Фарш в мікрохвильовці готовий. Смачного!


  • Фарш - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Хлібні крихти - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
До вашої уваги - рецепт приготування фаршу в мікрохвильовці в домашніх умовах. За цим рецептом виходить досить-таки смачна, гідна звичайного буденного обіду або вечері запеканочку. Блюдо для ледарів - робити практично нічого не потрібно, все просто як двічі два. Отже, розповідаю, як приготувати фарш в мікрохвильовці:

1. Цибулину чистимо і дрібно-дрібно шаткуємо.

2. У великій мисці змішуємо фарш (свинячий або яловичий), подрібнену цибулину, хлібні крихти, яйце, сіль, перець і спеції. Гарненько перемішуємо. При бажанні, в фарш можна додати інші інгредієнти, які вам здаються доречними - подрібнений часник або морква, трохи тертого сиру, зелень, дрібно нарубані гриби або щось інше. Фантазуйте - в цій страві експерименти вітаються, оскільки класичний рецепт фаршу в мікрохвильовці відсутня в принципі, і все, що є - це всього лише різні експерименти кухарів на цю тему.

3. Отриману суміш викладаємо в неглибоку тарілку, підходящу для мікрохвильовки. Ставимо тарілку в мікрохвильовку і готуємо на максимальній потужності 12-14 хвилин.

4. Готову страву дістаємо з мікрохвильовки, накриваємо кришкою (або іншою тарілкою, головне - чимось накрити) і даємо настоятися 5-10 хвилин.

5. Тепер страву можна подавати. Подавати його можна з чим завгодно - я зазвичай подаю з яким-небудь гарніром з круп або овочів.

Фарш в мікрохвильовці готовий. Смачного!

Схожі рецепти