Рецепт Фарш в горщиках фото

Фарш в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Задумали приготувати м'ясну страву в горщиках, а виявилося, що з м'яса в наявності тільки фарш? Не біда - цей рецепт фаршу в горщиках вам допоможе приготувати смачний обід або вечерю.

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати фарш в горщиках швидко і смачно. Блюдо вигідно ще й тим, що подається в тому ж посуді, в якій готувалося. Мінімум брудного посуду, мінімум метушні під час приготування… А страва виходить дуже навіть. Цей простий рецепт фаршу в горщиках виручав мене не раз, сподіваюся, що він стане в нагоді і вам. Отже, як приготувати:

1. Чистимо і моєму овочі.

2. Цибулю нарізаємо на свій розсуд, картопля і морква тонкими пластинками або маленькими кубиками.

3. У підготовлені горщики укладаємо картопля, морква.

4. Скачуємо з фаршу невеликі кульки або просто відриваємо невеликі шматочки і відправляємо на морквяний шар. Якщо ви покладете фарш великим шматком, то в процесі приготування він весь збереться в одну велику корж і зіпсує все враження від страви.

5. Накриваємо шар фаршу цибулею.

6. Розводимо у воді сіль, сметану, спеції. По бажанню, можна додати кетчуп або томатну пасту.

7. Заливаємо вміст горщиків. Закриваємо кришкою.

8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

9. Минуло 30 хвилин. Натираємо сир на крупній тертці. Знімаємо з горщиків кришки і посипаємо поверхню страви тертим сиром.

10. Ставимо в духовку ще хвилин на 10, щоб утворилася апетитна сирна скоринка.

От і все - блюдо готово! Запрошую до столу!


  • Фарш - 300 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
  • Сир - 100 грам
Я розповім вам, як приготувати фарш в горщиках швидко і смачно. Блюдо вигідно ще й тим, що подається в тому ж посуді, в якій готувалося. Мінімум брудного посуду, мінімум метушні під час приготування… А страва виходить дуже навіть. Цей простий рецепт фаршу в горщиках виручав мене не раз, сподіваюся, що він стане в нагоді і вам. Отже, як приготувати:

1. Чистимо і моєму овочі.

2. Цибулю нарізаємо на свій розсуд, картопля і морква тонкими пластинками або маленькими кубиками.

3. У підготовлені горщики укладаємо картопля, морква.

4. Скачуємо з фаршу невеликі кульки або просто відриваємо невеликі шматочки і відправляємо на морквяний шар. Якщо ви покладете фарш великим шматком, то в процесі приготування він весь збереться в одну велику корж і зіпсує все враження від страви.

5. Накриваємо шар фаршу цибулею.

6. Розводимо у воді сіль, сметану, спеції. По бажанню, можна додати кетчуп або томатну пасту.

7. Заливаємо вміст горщиків. Закриваємо кришкою.

8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

9. Минуло 30 хвилин. Натираємо сир на крупній тертці. Знімаємо з горщиків кришки і посипаємо поверхню страви тертим сиром.

10. Ставимо в духовку ще хвилин на 10, щоб утворилася апетитна сирна скоринка.

От і все - блюдо готово! Запрошую до столу!

Схожі рецепти