Фарш на котлети
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати фарш на котлети швидко і просто. Мінімум клопоту, а в результаті - апетитне, ситне і дуже смачне гаряче блюдо для всієї родини. Пробуйте!
В даному випадку використовується тільки яловичина, але можна поєднувати її зі свининою, наприклад. Я віддаю перевагу класичний варіант фаршу: м'ясо, сіль і перець, цибуля і хліб. Але при бажанні ви можете урізноманітнити його спеціями за смаком, а також додати сушені трави. Дуже зручно з готового фаршу сформувати котлетки і відправити в заморозку, щоб під рукою завжди був домашній напівфабрикат, яким можна швидко нагодувати сім'ю.
- Яловичина - 1 кілограм
- Хліб - 4-6 скибочок
- Цибулина - 2-3 штук
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 1 За смаком
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб приготувати фарш.
2. Наріжте хліб тонкими скибочками, викладіть в глибоку миску і залийте молоком.
3. Тим часом вимийте і висушіть м'ясо, наріжте середніми шматочками. Пропустіть через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Додайте у фарш сіль, перець за смаком і вбийте яйце.
4. Перекладіть в мисочку хліб, попередньо злив молоко.
5. І як слід все перемішайте.
6. Після залишиться тільки сформувати з фаршу котлетки і при бажанні обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях.
7. І обсмажити їх на сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.