Фарш для піци
(покроковий рецепт з фото)
Піца - це простір для фантазії. Існує багато рецептів тесту і ще більше начинок. Кожна людина знайде поєднання за своїм смаком. Прочитайте про ситний наповненні, яке сподобається м'ясоїдам.
Використовуйте цей варіант в поєднанні з сиром, томатним соусом і оливками, тоді вийде ідеальний смак! Тісто вибирайте дріжджове з товстими бортиками. А поки дивіться, як приготувати фарш для піци з яловичини. Його необхідно заздалегідь обсмажити, щоб відправити в піч в готовому вигляді.
- Фарш яловичий - 600-650 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Дрібно наріжте очищену цибулю, а також перець.
Обсмажте цибулю до м'якості в олії. Потім додайте до нього перець і фарш, сіль і poperčite.
Готуйте фарш на середньому вогні, помішуючи, до коричневого кольору. Рідина повинна повністю випаруватися.