Енчілада соус
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканська кухня - це яскраві солодкі і гострі смаки в одній страві. Це виходить не тільки за рахунок головних продуктів, але і соусів. Їх найкраще робити самостійно, підбираючи під основний рецепт.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати Енчілада соус. Його додають в тортильи і до смаженого м'яса. Технологія створення дуже проста і швидка, а вийшла заготовку можна зберігати в закритому вигляді тиждень в холодильнику. Соус замішується на основі вже готових інгредієнтів. Все просто!
- Томатне пюре - 450 грам
- Курячий бульйон - 160 мілілітрів
- Кмин - 3/4 чайних ложки
- Poroshok чіп-перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Томатне пюре влийте в сотейник або глибоку сковороду.
Потім в нього всипте все приправи. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть на повільному вогні 10 хвилин.
Перелийте готовий Енчілада соус в підготовлену банку з кришкою. Приємною дегустації!