Рецепт Енчілада соус фото

Енчілада соус
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Помідор , Цибуля
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре , Томатний соус
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 15 хв.

Мексиканська кухня - це яскраві солодкі і гострі смаки в одній страві. Це виходить не тільки за рахунок головних продуктів, але і соусів. Їх найкраще робити самостійно, підбираючи під основний рецепт.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати Енчілада соус. Його додають в тортильи і до смаженого м'яса. Технологія створення дуже проста і швидка, а вийшла заготовку можна зберігати в закритому вигляді тиждень в холодильнику. Соус замішується на основі вже готових інгредієнтів. Все просто!

  • Томатне пюре - 450 грам
  • Курячий бульйон - 160 мілілітрів
  • Кмин - 3/4 чайних ложки
  • Poroshok чіп-перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
енчілада соус - фото крок 1
Томатне пюре влийте в сотейник або глибоку сковороду.
енчілада соус - фото крок 2
Потім в нього всипте все приправи. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть на повільному вогні 10 хвилин.
енчілада соус - фото крок 3
Перелийте готовий Енчілада соус в підготовлену банку з кришкою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти