Дордочкі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Дордочкі з фаршем - це прекрасна альтернатива котлет, яка внесе родзинку на ваш стіл, зробить його більш оригінальним і святковим. Так, так, дордочкі з фаршем можна приготувати до свята.
Дордочкі з фаршем я полюбила відразу з кількох причин. По перше, це смачно так само, як і котлети, які я обожнюю з дитинства, по-друге, це дуже оригінально, подобається і моїм діткам, чоловікові. По-третє, готується дуже просто і досить швидко, по-четверте, економно. Цей список можна продовжувати і продовжувати, але я вам раджу просто записати рецепт, як приготувати дордочкі з фаршем і найближчим часом приготувати їх!
- Трубочки - 10-12 штук (вафельні)
- Фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ріпчасту цибулю дрібно поріжте, натріть на тертці або подрібніть в блендері і змішайте з фаршем, до цієї суміші додайте подрібнений часник, яйце, сіль і перець за смаком.
Гарненько перемішайте фарш.
Вафельні трубочки нафаршіруйте підготовленим фаршем.
2 яйця збийте з невеликою кількістю молока, сіллю і перцем. В окрему миску насипте панірувальних сухарів.
Умочіть кожну трубочку спочатку в яйце, потім - в панірувальні сухарі, потім - знову в яйце і знову в панірувальні сухарі.
Смажте трубочки на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Занадто довго не смажте, щоб трубочки не підгоріли. До готовності їх ми будемо доводити в духовці.
Викладіть обсмажені трубочки в форму для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Дордочкі з фаршем готові! Подавайте їх гарячими і їжте із задоволенням!