Домашня паста
(покроковий рецепт з фото)
Зараз в магазинах продається величезна кількість різної пасти всіх бажаних форм і розмірів. Але смак домашньої пасти не порівняти з покупної. Пропоную простий рецепт приготування відмінною пасти.
Така паста відмінно тримає форму, разваривается і має гарний жовтуватий відтінок. Її можна приготувати на гарнір або зварити смачний суп. Зберігати пасту слід в сухому місці. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 250 грам пасти.
- Борошно пшеничне - 200-230 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування пасти.
У миску насипте борошно і сіль.
Додайте яйця і рослинна олія.
Перемішайте всі інгредієнти.
Замісити круте, еластичне тісто. Надішліть його в холод на 30 хвилин.
Після розкачайте тісто в тонкий пласт. Дайте йому підсохнути протягом 20 хвилин.
Розріжте на смужки бажаної ширини пасти.
Складіть смужки і наріжте тонкою соломкою.
Викладіть пасту на силіконовий килимок, серветку або папір. Сушіть при кімнатній температурі протягом доби.
Домашня паста готова. Варіть супи, гарніри, запіканки.