Домашня буженина
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися з вами досить простим способом, як приготувати домашню буженину. Неймовірний аромат часнику і спецій робить м'ясо настільки смачним, що просто "пальчики оближеш" .
Цей рецепт гарний тим, що м'ясо можна подавати до столу як в гарячому, так і в холодному вигляді. Останній варіант, до речі, без праці замінить ковбасу та інші магазинні делікатеси. Бутерброд з такою бужениною не тільки смачний, але і корисний! Час запікання безпосередньо залежить від розміру вашого шматочка, але в середньому становить близько 1.5-2 годин.
- Свинина - 1 кілограм (приблизно)
- Часник - 4-8 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець, koriandr, паприка і т.Д.)
1. М'ясо, часник і спеції - ось і все, що вам буде потрібно, щоб приготувати смачну буженину в домашніх умовах.
2. Очищений часник наріжте тонкими пластинками.
3. Зробіть невеликі надрізи гострим ножем, помістіть в отвори часник.
4. Викладіть свинину на лист фольги. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції за смаком.
5. Акуратно загорніть, щоб вийшов щільний конверт.
6. Викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
7. Запікайте пару годин, поки м'ясо не стане м'яким. Смачного!