Рецепт Домашній яблучний пиріг фото

Домашній яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Яйця
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

У кожної господині є пара рецептів фірязиках пирогів, які вона знає напам'ять. Я поділюся своїм улюбленим рецептом, як приготувати домашній яблучний пиріг. Це випічка, доречна в будь-який час року.

Опис приготування:

Якщо у вас кислі яблука, то цукру можна додати трохи більше. На смак цей пиріг дуже нагадує шарлотку. Тому в якості експерименту можете додати корицю Дуже простий пиріг, з яким впорається будь-який.

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Лимонна цедра - 0, 5 чайних ложки
  • Яблука - 3 штуки
домашній яблучний пиріг - фото крок 1
1. Яблука очистіть від шкірки і серцевини, наріжте часточками.
домашній яблучний пиріг - фото крок 2
2. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і викладіть яблука на її дно.
домашній яблучний пиріг - фото крок 3
3. Жовтки і білки розділіть.
домашній яблучний пиріг - фото крок 4
4. У білки відправте цукор і збийте їх міксером в густу піну. Потім поступово додайте по 1 жовтку і продовжуйте працювати міксером.
домашній яблучний пиріг - фото крок 5
5. Натріть на дрібній тертці лимонну цедру і відправте її в яєчну суміш.
домашній яблучний пиріг - фото крок 6
6. У кілька підходів додавайте до яєчної маси двічі просіяне борошно. Перемішайте тісто міксером.
домашній яблучний пиріг - фото крок 7
7. Залийте тестом яблука і відправте форму в духовку, розігріту до 160 градусів.
домашній яблучний пиріг - фото крок 8
9. Коли пиріг стане рожевого відтінку - він готовий!

Схожі рецепти