Рецепт Домашній сир «маскарпоне» фото

Домашній сир «маскарпоне»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Лимон
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Маскарпоне - незамінний сир для кондитерів. Його використовують у багатьох знаменитих рецептах, як тірамісу і чизкейки. М'яка солодкувата основа також ідеально підходить для прошарку в торті.

Опис приготування:

Я ж вам пропоную вивчити то, як приготувати домашній сир"Маскарпоне" . Не бійтеся, вам знадобляться доступні інгредієнти і нескладні дії, щоб у вас все вийшло. Ще цей рецепт стане економією для вашого бюджету. Якщо сир купувати готовим, то на середній чізкейк піде 600 рублів, а на самостійне приготування буде витрачено не більш 150 рублів.

  • Крем - 350 грам
  • Йогурт натуральний - 280 грам
  • Сік лимона - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
домашній сир
Сметану перемішайте з йогуртом.
домашній сир
Потім додайте сіль і сік лимона. Все перемішайте.
домашній сир
Зробіть гніт. У миску поставте дрібне сито. Укрийте його декількома шарами марлі або бавовняною тканиною.
домашній сир
Влийте в тканину майбутній сир. Закрийте масу тканиною.
домашній сир
На тканину поставте тарілку і вантаж. Приберіть миску в холодильник на 12 годин.
домашній сир
Через цей час злийте сироватку, яку теж можна використовувати у випічці. А сир вже готовий!

Схожі рецепти