Домашні булочки для хот-догів
(покроковий рецепт з фото)
Була б воля моїх дітей, так вони б їли одні сосиски з кетчупом і заїдали все булочками. Але я робити їм цього не дозволяю, хоча іноді йду на поступки. Для цього беру перевірений рецепт, як цей.
Я вирішила підготувати для дітей хот-доги. І пропоную вам зробити вироби з самого початку. Тому вам необхідно дізнатися про те, як приготувати домашні булочки для хот-догів. До них підійдуть м'ясні вироби, обсмажені на грилі, майонез або гірчиця, а також мариновані огірки з цибулею. Дуже апетитна закуска вийде.
- Свіжі дріжджі - 25 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Пшеничне борошно - 450 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - За смаком
У ледве теплому молоці розчиніть дріжджі. Залиште їх на кілька хвилин.
У глибокій мисці перемішайте сіль з борошном і цукром.
Потім до сухої суміші додайте олію, нарізане кубиками, і молоко з дріжджами. Замішайте тісто. Залиште його на 40 хвилин.
Після цього розділіть тісто на 10 частин.
Потім розкачайте кожну частину в приплющену ковбаску. А далі з'єднайте довгі краї в центрі, залишивши всередині простір.
Викладіть вироби на пергамент на деку. Укрийте їх і залиште на 30 хвилин. Потім змастіть тісто збитим яйцем.
Запікайте булочки для хот-догів 10 хвилин при 210 градусах в духовці. За бажанням додайте кунжут.