Десерт в kremanke
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете красиво піднести солодке на святковій вечері або обіді, той креманки будуть незамінні. У кожного буде своя порція кулінарного міні-шедевра, яку легко можна буде з'їсти.
Не знаю кращого поєднання, ніж полуниця з вершками. Всі діти просто в захваті від цих інгредієнтів. Поділюся рецептом, як приготувати десерт в креманке саме з ними. Таке просте і в той же час вишукану страву буде вдалим завершенням обіду або вечері.
- Полуниця - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Крем - 200 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
Добре промийте полуницю. Залиште пару ягід на прикрасу, а інші подрібнюємо в блендері до стану пюре.
Вершки збийте до пінки на поверхні. А в інший мисці перемішайте сметану з цукром. Починайте вводити вершки в сметану і продовжуйте заважати. У вас повинен вийти густий крем.
Викладайте в креманки пошарово крем і пюре. Потім прибирайте в холодильник на 30 хвилин, а після можна подавати, прикрасивши ягодами.