Рецепт Цвітна капуста в паніровці фото

Цвітна капуста в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку

Цвітна капуста в паніровці швидше нагадує пишні пиріжки, які відмінно йдуть з різними соусами на холодну. Чи не соромно таке блюдо подати в якості закуски на святковий стіл. Готується швидко.

Як приготувати кольорову капусту в паніровці?

1. Цвітну капусту подрібніть на суцвіття. Промийте, ображати зіпсовані частини.

2. У каструлю влийте холодної води, посоліть її трохи і додайте сік половини лимона. Доведіть воду з соком і сіллю до кипіння.

3. У киплячу воду опустіть суцвіття цвітної капусти і варіть без кришки хвилин 10. Цвітна капуста не повинна бути розвареної.

4. Готову кольорову капусту викладіть на паперові рушники, щоб стекла.

5. У мисочці збийте яйця з сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Поруч поставте плоску тарілку з панірувальними сухарями.

6. У каструлі або сковороді гарненько прогрійте рослинне масло.

7. Суцвіття цвітної капусти умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки.

8. Обсмажену кольорову капусту викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишку олії.

9. Подавайте кольорову капусту в паніровці на гаряче або холодне із зеленню. Можна до неї приготувати соус з майонезу і томатного соусу з часничком.

Смачного!

  • Кольорова капуста - 1 штука (середньої величини)
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Лимон - 1/2 штуки (потрібен сік.)
  • Рослинна олія - 1/2-1 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Як приготувати кольорову капусту в паніровці?

1. Цвітну капусту подрібніть на суцвіття. Промийте, ображати зіпсовані частини.

2. У каструлю влийте холодної води, посоліть її трохи і додайте сік половини лимона. Доведіть воду з соком і сіллю до кипіння.

3. У киплячу воду опустіть суцвіття цвітної капусти і варіть без кришки хвилин 10. Цвітна капуста не повинна бути розвареної.

4. Готову кольорову капусту викладіть на паперові рушники, щоб стекла.

5. У мисочці збийте яйця з сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Поруч поставте плоску тарілку з панірувальними сухарями.

6. У каструлі або сковороді гарненько прогрійте рослинне масло.

7. Суцвіття цвітної капусти умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки.

8. Обсмажену кольорову капусту викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишку олії.

9. Подавайте кольорову капусту в паніровці на гаряче або холодне із зеленню. Можна до неї приготувати соус з майонезу і томатного соусу з часничком.

Смачного!

Схожі рецепти