Цвітна капуста в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста в паніровці швидше нагадує пишні пиріжки, які відмінно йдуть з різними соусами на холодну. Чи не соромно таке блюдо подати в якості закуски на святковий стіл. Готується швидко.
Як приготувати кольорову капусту в паніровці?
1. Цвітну капусту подрібніть на суцвіття. Промийте, ображати зіпсовані частини.
2. У каструлю влийте холодної води, посоліть її трохи і додайте сік половини лимона. Доведіть воду з соком і сіллю до кипіння.
3. У киплячу воду опустіть суцвіття цвітної капусти і варіть без кришки хвилин 10. Цвітна капуста не повинна бути розвареної.
4. Готову кольорову капусту викладіть на паперові рушники, щоб стекла.
5. У мисочці збийте яйця з сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Поруч поставте плоску тарілку з панірувальними сухарями.
6. У каструлі або сковороді гарненько прогрійте рослинне масло.
7. Суцвіття цвітної капусти умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки.
8. Обсмажену кольорову капусту викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишку олії.
9. Подавайте кольорову капусту в паніровці на гаряче або холодне із зеленню. Можна до неї приготувати соус з майонезу і томатного соусу з часничком.
Смачного!
- Кольорова капуста - 1 штука (середньої величини)
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Лимон - 1/2 штуки (потрібен сік.)
- Рослинна олія - 1/2-1 склянки
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Цвітну капусту подрібніть на суцвіття. Промийте, ображати зіпсовані частини.
2. У каструлю влийте холодної води, посоліть її трохи і додайте сік половини лимона. Доведіть воду з соком і сіллю до кипіння.
3. У киплячу воду опустіть суцвіття цвітної капусти і варіть без кришки хвилин 10. Цвітна капуста не повинна бути розвареної.
4. Готову кольорову капусту викладіть на паперові рушники, щоб стекла.
5. У мисочці збийте яйця з сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Поруч поставте плоску тарілку з панірувальними сухарями.
6. У каструлі або сковороді гарненько прогрійте рослинне масло.
7. Суцвіття цвітної капусти умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки.
8. Обсмажену кольорову капусту викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишку олії.
9. Подавайте кольорову капусту в паніровці на гаряче або холодне із зеленню. Можна до неї приготувати соус з майонезу і томатного соусу з часничком.
Смачного!