Рецепт Cвекольнік холодний на кефірі фото

Cвекольнік холодний на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк, Овочі, Картопля, Огірок, Цибуля, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Борщ, Супи, Холодні супи

Сьогодні розповім, як приготувати борщ холодний на кефірі. Це холодний суп з буряка, ідеальний для жарких днів. Цей суп готується просто, виходить красивого яскраво-рожевого кольору.

Холодний борщ на кефірі став популярним у багатьох країнах завдяки своєму приємному, освіжаючому смаку. Він подобається всім без винятку, навіть тим, хто не любить буряк, включаючи дітей. Це просто ідеальний суп для літнього меню, пробуйте на здоров'я.

  • Буряк - 400 грам
  • Кефір - 1 літр
  • Картопля - 300 грам
  • Огірки - 300 грам
  • Редис - 100 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Перець чорний Молта - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Картопля і буряк ретельно промийте під холодною проточною водою і відваріть окремо.
2
Варений буряк почистіть і натріть на крупній тертці.
3
Варену картоплю почистіть і наріжте дрібними кубиками.
4
Редис промийте і наріжте тонкими кружальцями.
5
Свіжі огірки дрібно наріжте або теж натріть на крупній тертці.
6
Яйця відварити круто, прохолодний, очистити і залишити 1 яйце для прикраси. Решта яйця дрібно наріжте або натріть на крупній тертці.
7
Дрібно наріжте зелену цибулю і кріп.
8
Всі підготовлені продукти змішайте в каструлі, додайте холодний кефір і перемішайте.
9
Приправте борщ сіллю, перцем і, якщо необхідно, лимонним соком або оцтом.
10
Поставте каструлю в холодильник мінімум на 30 хвилин, потім подавайте суп холодним, прикрасивши кожну порцію скибочкою вареного яйця і нарізаним кропом.

Схожі рецепти