Рецепт Cлоение пиріжки з сиром фото

Cлоение пиріжки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Випічка, Пиріжки

Немає нічого простіше, ніж готувати випічку з листкового тіста. У моїй морозилці завжди є пачка-інша цього чудо-тесту. Листкові пиріжки з сиром можна зробити як солодкими, так і прісними. Пробуємо!

Листкові пиріжки з сиром можна подати як закуску на свято, їх зручно брати в дорогу або використовувати в якості корисного сніданку. Сир змішуємо з яйцем, щоб він не був занадто сухим і "склеївся", додаємо спеції або зелень. Тісто нарізаємо квадратиками, викладаємо начинку з сиру, заклеює і в духовку! швидко, просто, дуже смачно!

  • Готове листкове тісто - 400 грам
  • Сир - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Насіння маку мул кунжуту - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 1
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. У мисці вилочкою змішайте сир, яйце, сіль і перець. Можна додати подрібнену зелень або нарізані в'ялені помідори.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 2
2. Готове размороженное тісто викладіть на присипану борошном робочу поверхню. Розріжте на рівні квадрати, сторона яких дорівнює (плюс мінус) 8 см.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 3
3. У центр кожного квадрата викладіть по столовій ложці начинки.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 4
4. Поверніть трикутнички, краю щільно склейте.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 5
5. Якщо бажаєте, можете зробити фігурні краю, в цьому вам допоможе вилка.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 6
6. Деко застеліть пергаментним папером або змастіть рослинною олією. Викладіть пиріжки з сиром.
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 7
7. Жовток збийте вінчиком і змастіть збитою сумішшю пиріжки. Можна використовувати спеціальний пензлик або пальці
Cлоение пиріжки з сиром - фото крок 8
8. Розмиті жовтком пиріжки можна присипати кунжутним або маковими насінням. Потім відправляйте їх в духовку на 25-30 хвилин. Готові пиріжки будуть золотистими і піднімуться. Смачного!

Схожі рецепти