Рецепт Човники з кабачків фото

Човники з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кабачки - це дуже корисні і смачні овочі. У них міститься мало калорій, тому страви з ними виходять легким і дуже смачним. Ідеально підійде таке на вечерю. Спробуйте!

Дружня зустріч або романтичний вечір будуть добре доповнені цим блюдом. Рецепт, як приготувати човники з кабачків, перед вами. Блюдо виходить некалорійним і, безумовно, корисним. Це все - заслуга кабачків!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Фарш - 250 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Перець духмяний мелений - - За смаком
  • Паприка сушена мелена - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
човники з кабачків - фото крок 1
Вибирайте молоді кабачки, насіння в них майже не видно. Помийте їх і розрізати вздовж на дві половинки. М'якоть акуратно виймаєте за допомогою ложки, повинна вийти форма човники.
човники з кабачків - фото крок 2
Займіться начинкою: очистіть моркву і цибулю, цибулю наріжте маленькими шматочками, моркву натріть на крупній тертці. На сковороді розігрійте олію і до прозорості спассеруйте цибулю, додайте моркву, закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні хвилин п'ять.
човники з кабачків - фото крок 3
Тепер додайте м'ясний фарш.
човники з кабачків - фото крок 4
Далі - кубики томатів, подрібнену зелень, спеції і сіль. Все перемішайте і хвилин десять тушкуйте.
човники з кабачків - фото крок 5
Закип'ятіть воду, хвилини на три опустіть туди кабачки. Деко змастіть рослинною олією, викладіть туди човники з кабачків. Заповніть їх начинкою, бажано разом з соком. Розігрійте духовку до 180С. Запікайте в ньому кабачки 15-20хвилин. Як тільки кабачки пропекутся, деко вийміть і посипте блюдо тертим сиром.
човники з кабачків - фото крок 6
Хвилин на десять поставте деко ще в духовку, сир повинен розплавитися. Після виймаєте його і даєте кабачкам трохи охолонути. Смачного!

Схожі рецепти