Човники з кабачків з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні попався мені на очі незвичайний рецепт - кабачки фаршировані яблуком і м'ясом. Продукти доступні, має бути смачно… І мої очікування виправдалися, це дуже смачно! ділюся рецептом!
Човники з кабачків можна нафарширувати різними овочами та фруктами, це завжди смачна і бажана закуска на столі. Цей варіант - один з найбільш вдалих на мій погляд, яблука в поєднанні з курячим м'ясом просто чудові! обов'язково спробуйте! хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Куряче філе - 1 штука (одна половинка)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Майонез + сметана - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Отже, підготуйте продукти, приступимо! Вимийте кабачок і яблуко, очистіть цибулю.
Кабачокрозріжте на дві частини вздовж. За допомогою ножа і ложки видаліть серединки, щоб вийшли човники.
Поріжте кабачкову м'якоть, цибуля і яблуко кубиками (з яблука краще зняти шкірку, видалити серцевину). На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю до напівготовності, потім додайте яблуко і кабачок, обсмажуйте ще кілька хвилин. Додати сіль трохи.
Куряче філе порізати маленькими кубиками. Для рецепта потрібно зовсім невелике філе, його можна замінити курячим стегном.
У мисці з'єднайте куряче філе з смаженими овочами, прованськими травами, додайте сіль і перець чорний мелений. Перемішайте.
Наповніть начинкою кабачкові човники і поставте в духовку запікатися, час - 25-30 хвилин, температура - 200 градусів.
Готові човники з кабачків полийте соусом (майонез + сметана) і посипте тертим сиром. Залиште в духовці ще на 5-7 хвилин. Готово! Подавайте закуску гарячої!