Рецепт Чигян фото

Чигян
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На обід
Напої , Молочні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Розповім, що таке чігян і з чим його їдять! Якщо не знали і не пробували - це такий східний кисломолочний продукт. Він вам точно сподобається: смачний і ніжний на смак. А ще - корисний! рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування чігяна в домашніх умовах - просто чудо! Ну, принаймні, особисто мені він дуже подобається. В охолодженому вигляді на смак виходить щось середнє між йогуртом, кефіром і суфле! ух, не знаю, що саме надає напою особливу"желейні" , але п'ється він м'яко і приємно. Спробуйте і ви! Чигян - це дуже смачно!

  • Молоко - 3 L
  • Бавовна - 0.5 L
  • Крем - 9 Ст. Ложок (частка: приблизно по одній столовій ложці на склянку чігяна)
  • Цукрова пудра - 0.5 чайних ложки
чигян - фото крок 1
1. Змішаємо молоко і сколотини. Я ще додаю трохи цукрової пудри, щоб процес бродіння пішов швидше, але це не обов'язково.
чигян - фото крок 2
2. З 12 годин відправимо каструлю з масою в тепле місце закисати. Далі дістаємо, додаємо сметану, перемішаємо ретельно (можна за допомогою віночка або блендера). Далі охолоджуємо.
чигян - фото крок 3
3. Після того, як напій повністю охолоне, можна його наливати по склянках і подавати до столу!

Схожі рецепти