Рецепт Чебуреки класичні фото

Чебуреки класичні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На природу
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Приготувати класичні чебуреки зовсім нескладно, особливо, якщо у вас є покроковий фоторецепт. Готуються чебуреки швидко, в приготуванні немає нічого складного, давайте скоріше приступати!

Опис приготування:

Для класичних чебуреків використовується яловичий фарш, дуже соковитий і ароматний. Пропоную не відходити від цієї традиції, щоб мати можливість повністю насолодитися дивним смаком чебуреків. Мій рецепт, як приготувати чебуреки класичні, перевірений часом і великою кількістю гостей, які завжди залишаються в захваті від цієї страви.

  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
чебуреки класичні - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
чебуреки класичні - фото крок 2
Насамперед приготуйте фарш. Для цього м'ясо пропустіть через м'ясорубку (я раджу готувати фарш тільки самостійно), додайте до нього подрібнений в тій же м'ясорубці або в блендері цибулю, сіль і poperčite. Гарненько вимісити масу руками.
чебуреки класичні - фото крок 3
У теплій воді розчиніть яйце і сіль, гарненько розмішайте, щоб яйце максимально розчинилося у воді.
чебуреки класичні - фото крок 4
Всипте туди два з половиною склянки борошна.
чебуреки класичні - фото крок 5
Замісити досить пружне тісто, НЕ липнуче до рук. За необхідності додавайте борошно.
чебуреки класичні - фото крок 6
Розділити тісто 6 рівний частин. Кожну частину тіста розкачати в тонкий пласт товщиною 2 мм. Умовно поділіть розкочане коло навпіл, на одну половину покладіть м'ясний фарш, залишаючи по самі вінця по 2 см.
чебуреки класичні - фото крок 7
Накрийте фарш другою половиною тіста, краю притисніть виделкою.
чебуреки класичні - фото крок 8
Смажте чебуреки в розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
чебуреки класичні - фото крок 9
Чебуреки класичні готові. Подавайте гарячими. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти