Чебуреки класичні
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати класичні чебуреки зовсім нескладно, особливо, якщо у вас є покроковий фоторецепт. Готуються чебуреки швидко, в приготуванні немає нічого складного, давайте скоріше приступати!
Для класичних чебуреків використовується яловичий фарш, дуже соковитий і ароматний. Пропоную не відходити від цієї традиції, щоб мати можливість повністю насолодитися дивним смаком чебуреків. Мій рецепт, як приготувати чебуреки класичні, перевірений часом і великою кількістю гостей, які завжди залишаються в захваті від цієї страви.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Фарш яловичий - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Насамперед приготуйте фарш. Для цього м'ясо пропустіть через м'ясорубку (я раджу готувати фарш тільки самостійно), додайте до нього подрібнений в тій же м'ясорубці або в блендері цибулю, сіль і poperčite. Гарненько вимісити масу руками.

У теплій воді розчиніть яйце і сіль, гарненько розмішайте, щоб яйце максимально розчинилося у воді.

Всипте туди два з половиною склянки борошна.

Замісити досить пружне тісто, НЕ липнуче до рук. За необхідності додавайте борошно.

Розділити тісто 6 рівний частин. Кожну частину тіста розкачати в тонкий пласт товщиною 2 мм. Умовно поділіть розкочане коло навпіл, на одну половину покладіть м'ясний фарш, залишаючи по самі вінця по 2 см.

Накрийте фарш другою половиною тіста, краю притисніть виделкою.

Смажте чебуреки в розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.

Чебуреки класичні готові. Подавайте гарячими. Їжте із задоволенням!