Чанахи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Грузинська кухня - це завжди 100% смачно, пікантно і дуже незвично! Пропоную приготувати чанахи в мультиварці, тим самим, заощадивши свій час, ми отримаємо чудовий результат. Пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування чанахи в мультиварці. Для цієї страви, вам знадобиться хороший шматок баранини (600-700 грам) і овочі. М'ясо крупно нарізаємо, солимо і перчимо. Овочі ріжемо кільцями. Складаємо інгредієнти в чашу мультиварки і готуємо в "режимі кухаря", додавши трохи води. Індикатором готовності буде м'якість баранини. Готову страву подається на стіл в гарячому вигляді, присипане свіжою зеленню. Хай щастить!
- Баранина - 600 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Braai - 1 штука (пучок)
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Баранину промийте та висушіть паперовою серветкою, крупно наріжте, присипавши сіллю і перцем. Промийте всі овочі; цибулю нарізаємо кільцями, перець очищаємо від насіння і також ріжемо кільцями. Помідори і баклажани, як ви вже здогадалися, нарізаємо кільцями.
Чашу мультиварки змащуємо розтопленим маслом. На дно укладаємо баранину, далі кільця цибулі, а зверху інші овочі. Солимо і перчимо до смаку, встановлюємо "режим кухаря" з температурою 120 градусів. Коли м'ясо трохи обжарится, влийте трохи води, закрийте кришку і тушкуйте 1 час.
При подачі на стіл, можна присипати блюдо зеленню. Смачного!