Рецепт Чанахи в мультиварці фото

Чанахи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баклажан, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Грузинська кухня - це завжди 100% смачно, пікантно і дуже незвично! Пропоную приготувати чанахи в мультиварці, тим самим, заощадивши свій час, ми отримаємо чудовий результат. Пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування чанахи в мультиварці. Для цієї страви, вам знадобиться хороший шматок баранини (600-700 грам) і овочі. М'ясо крупно нарізаємо, солимо і перчимо. Овочі ріжемо кільцями. Складаємо інгредієнти в чашу мультиварки і готуємо в "режимі кухаря", додавши трохи води. Індикатором готовності буде м'якість баранини. Готову страву подається на стіл в гарячому вигляді, присипане свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Баранина - 600 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Braai - 1 штука (пучок)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
чанахи в мультиварці - фото крок 1
Баранину промийте та висушіть паперовою серветкою, крупно наріжте, присипавши сіллю і перцем. Промийте всі овочі; цибулю нарізаємо кільцями, перець очищаємо від насіння і також ріжемо кільцями. Помідори і баклажани, як ви вже здогадалися, нарізаємо кільцями.
чанахи в мультиварці - фото крок 2
Чашу мультиварки змащуємо розтопленим маслом. На дно укладаємо баранину, далі кільця цибулі, а зверху інші овочі. Солимо і перчимо до смаку, встановлюємо "режим кухаря" з температурою 120 градусів. Коли м'ясо трохи обжарится, влийте трохи води, закрийте кришку і тушкуйте 1 час.
чанахи в мультиварці - фото крок 3
При подачі на стіл, можна присипати блюдо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти