Чанахи класичні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Чанахи - просте, ароматне і ситне блюдо грузинської кухні. Тушкована баранина з овочами в глиняному горщику завжди користується попитом у чоловіків, а в союзі з кавказькими спеціями - тим більше!
Чанахи дуже схоже на спекотне, тільки овочі і м'ясо закладають відразу в горщик без попередньої обжарки. М'ясо виходить ніжним і насиченим за смаком від ароматів спецій і овочів.
Подивіться рецепт, як приготувати чанахи класичні, і у вас в розпорядженні буде варіант смачного і ситного обіду або вечері.
- Баранина - 1 кілограм
 - Баклажан - 300 грам
 - Картопля - 300 грам
 - Помідор - 300 грам
 - Цибуля - 150 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Braai - 1 пучок
 - Хміль-сунелі - 1/2 чайних ложки
 - Перець червоний - 1/3 чайних ложки
 - Чорний перець - 1/3 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

М'ясо наріжте порційними шматочками. Овочі помийте. Картопля почистіть і наріжте великими шматочками, баклажани і помідори наріжте дрібними скибочками.

Цибуля наріжте кільцями. Часник і кинзу подрібніть.

Закладаємо інгредієнти в горщики. Перший шар - м'ясо.

Потім - картопля.

Баклажани.

Цибулю і часник.

Спеції та помідори.

Зверху покладіть рубану зелень, приправити сіллю. Налийте воду так, щоб та покривала помідори, накрийте кришкою. Поставте горщики в розігріту до 180 граудсов духовку на 45-50 хвилин.

Подавайте блюдо гарячим. Смачного!