Рецепт Чанахи класичні фото

Чанахи класичні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Баклажан , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чанахи - просте, ароматне і ситне блюдо грузинської кухні. Тушкована баранина з овочами в глиняному горщику завжди користується попитом у чоловіків, а в союзі з кавказькими спеціями - тим більше!

Опис приготування:

Чанахи дуже схоже на спекотне, тільки овочі і м'ясо закладають відразу в горщик без попередньої обжарки. М'ясо виходить ніжним і насиченим за смаком від ароматів спецій і овочів.

Подивіться рецепт, як приготувати чанахи класичні, і у вас в розпорядженні буде варіант смачного і ситного обіду або вечері.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Баклажан - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Помідор - 300 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - 1 пучок
  • Хміль-сунелі - 1/2 чайних ложки
  • Перець червоний - 1/3 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
чанахи класичні - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
чанахи класичні - фото крок 2
М'ясо наріжте порційними шматочками. Овочі помийте. Картопля почистіть і наріжте великими шматочками, баклажани і помідори наріжте дрібними скибочками.
чанахи класичні - фото крок 3
Цибуля наріжте кільцями. Часник і кинзу подрібніть.
чанахи класичні - фото крок 4
Закладаємо інгредієнти в горщики. Перший шар - м'ясо.
чанахи класичні - фото крок 5
Потім - картопля.
чанахи класичні - фото крок 6
Баклажани.
чанахи класичні - фото крок 7
Цибулю і часник.
чанахи класичні - фото крок 8
Спеції та помідори.
чанахи класичні - фото крок 9
Зверху покладіть рубану зелень, приправити сіллю. Налийте воду так, щоб та покривала помідори, накрийте кришкою. Поставте горщики в розігріту до 180 граудсов духовку на 45-50 хвилин.
чанахи класичні - фото крок 10
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти