Chai Masala поромів
(покроковий рецепт з фото)
Індійський чай "гараму Масала" з молоком. Простий покроковий рецепт приготування.
Кількість порцій: 2
- Шматочок імбиру - 1 штука
- Насіння кардамону - 3 штуки
- Чай Red Label - 3-4 чайних ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка (за смаком)
Поставити каструлю з водою (2 чашки) на середній вогонь.
Натерти невеликий шматочок імбиру.
Pokroshity кардамон.
Коли в воді з'являться бульбашки, додати кардамон і тертий імбир.
Через кілька хвилин додати Red Label.
Перешкодити і довести до кипіння.
Залити нежирне 2% -е молоко.
Кип'ятити протягом 3-5 хвилин.
Вимкнути вогонь.
Процідити чай через сито.
Додати цукор за смаком.