Рецепт Бутерброди в духовці фото

Бутерброди в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви з начинкою , Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам рецепт, як приготувати бутерброди в духовці. Це буде повноцінний обід з м'ясом і овочами, який можна взяти з собою на природу, на роботу або навчання. Спробуйте!

Опис приготування:

Я пропоную вам бутерброд з начинкою з курки, сиру, грибів і овочів. Але такий вид бутербродів настільки універсальний, що ви можете додати туди практично будь-яку начинку на свій розсуд. Також за смаком бутерброди можна присмачити соусами, але в даному випадку я цього не роблю, так як планую брати бутерброди на природу. Потрібно, щоб їх можна було довго зберігати і зручно їсти.

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Батон невеликий - 1 штука
  • Печериці - 6-8 штук
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Куряче філе наріжте дрібно і поставте відварюватися в підсоленій воді до готовності. Також можна його запекти.
2
Тим часом вимийте печериці, поріжте пластинками і почніть обсмажувати на олії, потім туди додайте подрібнену цибулю і обсмажте до його прозорості, сіль і poperčite.
3
Потім болгарський перець поріжте дрібними шматочками і відправте до грибів і цибулі, протушкувати трохи, щоб перець став м'яким. Вся рідина повинна випаруватися.
4
Духовку розігрійте до 200 градусів. Батон розрізати навпіл, як книжку, НЕ дорізаючи до кінця, щоб його можна було начинити.
5
У батон викладіть начинку з грибів, також Відведіть туди відварену курку, пластинки сиру. Загорніть вийшов бутерброд щільно в фольгу.
6
Надішліть бутерброд на 10 хвилин в духовку, потрібно, щоб сир розплавився.

Схожі рецепти