Бутерброди в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт, як приготувати бутерброди в духовці. Це буде повноцінний обід з м'ясом і овочами, який можна взяти з собою на природу, на роботу або навчання. Спробуйте!
Я пропоную вам бутерброд з начинкою з курки, сиру, грибів і овочів. Але такий вид бутербродів настільки універсальний, що ви можете додати туди практично будь-яку начинку на свій розсуд. Також за смаком бутерброди можна присмачити соусами, але в даному випадку я цього не роблю, так як планую брати бутерброди на природу. Потрібно, щоб їх можна було довго зберігати і зручно їсти.
- Куряча грудка - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Батон невеликий - 1 штука
- Печериці - 6-8 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Куряче філе наріжте дрібно і поставте відварюватися в підсоленій воді до готовності. Також можна його запекти.
2
Тим часом вимийте печериці, поріжте пластинками і почніть обсмажувати на олії, потім туди додайте подрібнену цибулю і обсмажте до його прозорості, сіль і poperčite.
3
Потім болгарський перець поріжте дрібними шматочками і відправте до грибів і цибулі, протушкувати трохи, щоб перець став м'яким. Вся рідина повинна випаруватися.
4
Духовку розігрійте до 200 градусів. Батон розрізати навпіл, як книжку, НЕ дорізаючи до кінця, щоб його можна було начинити.
5
У батон викладіть начинку з грибів, також Відведіть туди відварену курку, пластинки сиру. Загорніть вийшов бутерброд щільно в фольгу.
6
Надішліть бутерброд на 10 хвилин в духовку, потрібно, щоб сир розплавився.