Бурячинка
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки буряк, але і бурячиння дуже корисна і смачна. Розповідаю і показую, як приготувати смачну закуску "бурячінку" з бурякової гички. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт, стане в нагоді!
Якщо вам попалися дрібна молода буряк з бадиллям, ви як раз можете зробити бурячінку. Для приготування бурячінкі нам знадобиться (крім бадилля) ще й кисле молоко. Тому рецепт підійде і тим, хто не любить викидати продукти як попало. Але якщо молока такого вдома не виявиться, можете просто взяти кефір. До речі, можна навіть додати в блюдо ще кропиву.
- Бурячиння - 200 грам
- Кисле молоко або кефір - 250-300 грам
- Заголовок для палітурки - 150 грам
- Спеції - За смаком

Бадилля потрібно промити і обсушити паперовими рушниками.

Поріжте її дрібно.

Залийте потім кислим молоком або кефіром.

На маленькому вогні варите, поки бадилля не стане м'якою.

Потім всипте поступово кукурудзяну муку, постійно помішуючи. Продовжуйте варити, поки не загусне злегка.

Готову бурячінку подавайте з хлібом і сметаною, сіль за смаком. Смачного!