Рецепт Бурячинка фото

Бурячинка
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Не тільки буряк, але і бурячиння дуже корисна і смачна. Розповідаю і показую, як приготувати смачну закуску"Бурячінку" з бурякової гички. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт, стане в нагоді!

Опис приготування:

Якщо вам попалися дрібна молода буряк з бадиллям, ви як раз можете зробити бурячінку. Для приготування бурячінкі нам знадобиться (крім бадилля) ще й кисле молоко. Тому рецепт підійде і тим, хто не любить викидати продукти як попало. Але якщо молока такого вдома не виявиться, можете просто взяти кефір. До речі, можна навіть додати в блюдо ще кропиву.

  • Бурячиння - 200 грам
  • Кисле молоко або кефір - 250-300 грам
  • Заголовок для палітурки - 150 грам
  • Спеції - За смаком
бурячинка - фото крок 1
Бадилля потрібно промити і обсушити паперовими рушниками.
бурячинка - фото крок 2
Поріжте її дрібно.
бурячинка - фото крок 3
Залийте потім кислим молоком або кефіром.
бурячинка - фото крок 4
На маленькому вогні варите, поки бадилля не стане м'якою.
бурячинка - фото крок 5
Потім всипте поступово кукурудзяну муку, постійно помішуючи. Продовжуйте варити, поки не загусне злегка.
бурячинка - фото крок 6
Готову бурячінку подавайте з хлібом і сметаною, сіль за смаком. Смачного!

Схожі рецепти