Бургери з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Бургери з яловичиною - смачна страва. Я його пробувала на пікніку і скажу, що варто повозитися, щоб зробити собі приємність. Але бургери з яловичиною того, повірте, стоять!
Коли приготування бургерів з яловичиною підійде до кінця, я думаю, що всі ваші сусіди вже захлинуться слиною. Аромат буде стояти такий чудовий, що бургери з яловичиною просто розхапають. Трохи уточню які спеції добре використовувати для обсипання м'яса. Формула приблизна: 2 ст. Чорного перцю і солі, цукор і цибульний порошок по 1 ст.Л., по 2 ç.l. Часникового порошку і перцю чилі. Все добре перемішайте і використовуйте для бургерів з яловичиною. Томатний соус теж повинен бути дуже гострим, якщо у вас такого немає, то самі додайте перець чилі, вустерширський соус, соєвий соус. Не бійтеся експериментувати. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля пориста - 1 штука
- Соус - 100 грам (томатний або для барбекю)