Рецепт Булочки «Гусінь» фото

Булочки «Гусінь»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Сосиски
На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як подати прості сосиски на сніданок, та так, щоб зацікавити дитину або порадувати дорослого? Дивіться цей рецепт, готуватимемо булочки"гусенички" , виходить незвичайно і дуже смачно!

Опис приготування:

Дуже простий рецепт дозволяє приготувати звичайні сосиски цікавим способом. Тісто для булочок дріжджове, легке в приготуванні. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням!

  • Сосиски - 5 штук
  • Молоко - 150 мілілітрів(125 мл. В тісто, 25 мл. Для змащення перед випічкою)
  • Свіжі дріжджі - 10 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам (або рослинне)
  • Борошно - 200 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука (для змащення перед випічкою)
  • Тертий сир - 10 грам
  • Базилік - За смаком
булочки
Підготуйте інгредієнти.
булочки
В молоко додайте дріжджі, сіль, цукровий пісок. Перемішайте.
булочки
Додайте розм'якшене вершкове масло або рослинна олія.
булочки
Просійте борошно. Замістити тісто, дайте йому"підійти" протягом 1-1, 5 годин.
булочки
Розділити тісто 5 частин.
булочки
З тіста розкачати овальну корж, в центр помістіть сосиску.
булочки
Кінець кліпу тест.
булочки
Зробіть надрізи до кінця сосиски.
булочки
Відведіть в різні боки, одну наліво, іншу направо, по черзі шматочки сосисок, встановлюючи їх"на зріз" .
булочки
Підготуйте"бовтанку" з яєчного жовтка і столової ложки молока, для змазування булочок перед випічкою.
булочки
Змастіть булочки желтковой сумішшю.
булочки
Посипте булочки тертим сиром.
булочки
Зверху посипте базилік або орегано.
булочки
Випікайте булочки при температурі 180-200 градусів 20-25 хвилин.
булочки
Подавайте булочки"гусенички" з соусом або гірчицею. Смачного!

Схожі рецепти