Рецепт Булочки «Гусінь» фото

Булочки «Гусінь»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Сосиски
На сніданок
Випічка, Булочки

Як подати прості сосиски на сніданок, та так, щоб зацікавити дитину або порадувати дорослого? Дивіться цей рецепт, готуватимемо булочки "гусенички", виходить незвичайно і дуже смачно!

Дуже простий рецепт дозволяє приготувати звичайні сосиски цікавим способом. Тісто для булочок дріжджове, легке в приготуванні. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням!

  • Сосиски - 5 штук
  • Молоко - 150 мілілітрів(125 мл. В тісто, 25 мл. Для змащення перед випічкою)
  • Свіжі дріжджі - 10 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам (або рослинне)
  • Борошно - 200 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука (для змащення перед випічкою)
  • Тертий сир - 10 грам
  • Базилік - За смаком
булочки
Підготуйте інгредієнти.
булочки
В молоко додайте дріжджі, сіль, цукровий пісок. Перемішайте.
булочки
Додайте розм'якшене вершкове масло або рослинна олія.
булочки
Просійте борошно. Замістити тісто, дайте йому "підійти" протягом 1-1, 5 годин.
булочки
Розділити тісто 5 частин.
булочки
З тіста розкачати овальну корж, в центр помістіть сосиску.
булочки
Кінець кліпу тест.
булочки
Зробіть надрізи до кінця сосиски.
булочки
Відведіть в різні боки, одну наліво, іншу направо, по черзі шматочки сосисок, встановлюючи їх "на зріз" .
булочки
Підготуйте "бовтанку" з яєчного жовтка і столової ложки молока, для змазування булочок перед випічкою.
булочки
Змастіть булочки желтковой сумішшю.
булочки
Посипте булочки тертим сиром.
булочки
Зверху посипте базилік або орегано.
булочки
Випікайте булочки при температурі 180-200 градусів 20-25 хвилин.
булочки
Подавайте булочки "гусенички" з соусом або гірчицею. Смачного!

Схожі рецепти