Булочки «Гусінь»
(покроковий рецепт з фото)
Як подати прості сосиски на сніданок, та так, щоб зацікавити дитину або порадувати дорослого? Дивіться цей рецепт, готуватимемо булочки "гусенички", виходить незвичайно і дуже смачно!
Дуже простий рецепт дозволяє приготувати звичайні сосиски цікавим способом. Тісто для булочок дріжджове, легке в приготуванні. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням!
- Сосиски - 5 штук
- Молоко - 150 мілілітрів(125 мл. В тісто, 25 мл. Для змащення перед випічкою)
- Свіжі дріжджі - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам (або рослинне)
- Борошно - 200 грам
- Яєчний жовток - 1 штука (для змащення перед випічкою)
- Тертий сир - 10 грам
- Базилік - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
В молоко додайте дріжджі, сіль, цукровий пісок. Перемішайте.
Додайте розм'якшене вершкове масло або рослинна олія.
Просійте борошно. Замістити тісто, дайте йому "підійти" протягом 1-1, 5 годин.
Розділити тісто 5 частин.
З тіста розкачати овальну корж, в центр помістіть сосиску.
Кінець кліпу тест.
Зробіть надрізи до кінця сосиски.
Відведіть в різні боки, одну наліво, іншу направо, по черзі шматочки сосисок, встановлюючи їх "на зріз" .
Підготуйте "бовтанку" з яєчного жовтка і столової ложки молока, для змазування булочок перед випічкою.
Змастіть булочки желтковой сумішшю.
Посипте булочки тертим сиром.
Зверху посипте базилік або орегано.
Випікайте булочки при температурі 180-200 градусів 20-25 хвилин.
Подавайте булочки "гусенички" з соусом або гірчицею. Смачного!