Брускетта з горішками
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з горішками може бути доповнена різними складовими. Ось і ми візьмемо батат або солодка картопля, сушену журавлину, часник, спеції і створимо з усього цього ароматну і смачну закуску.
Як приготувати брускетту з горішками?
1. Солодкий картопля почистіть і відваріть до м'якості, протягом 20 хвилин.
2. Остудіть батат і викладіть в чашу блендера.
3. Додайте до батату розмарин, оливкова олія, сіль і перець, взбейте до пюре.
4. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.
5. Багет наріжте косими скибочками.
6. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.
7. Потім кожну скибочку багета натріть очищеним зубчиком часнику. Змастіть пюре з батату. Зверху викладіть кілька сушених ягід журавлини і подрібнений фундук.
Брускетта з горішками готова!
Смачного!
- Благословення - 2 штуки (солодка картопля)
- Розмарин - За смаком (свіжий або сушений)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Багет - 1 штука
- Sushenaya Cranberries - 1/3 склянки
- Фундук подрібнений - 1/4 склянки
Як приготувати брускетту з горішками?
1. Солодкий картопля почистіть і відваріть до м'якості, протягом 20 хвилин.
2. Остудіть батат і викладіть в чашу блендера.
3. Додайте до батату розмарин, оливкова олія, сіль і перець, взбейте до пюре.
4. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.
5. Багет наріжте косими скибочками.
6. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.
7. Потім кожну скибочку багета натріть очищеним зубчиком часнику. Змастіть пюре з батату. Зверху викладіть кілька сушених ягід журавлини і подрібнений фундук.
Брускетта з горішками готова!
Смачного!
1. Солодкий картопля почистіть і відваріть до м'якості, протягом 20 хвилин.
2. Остудіть батат і викладіть в чашу блендера.
3. Додайте до батату розмарин, оливкова олія, сіль і перець, взбейте до пюре.
4. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.
5. Багет наріжте косими скибочками.
6. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.
7. Потім кожну скибочку багета натріть очищеним зубчиком часнику. Змастіть пюре з батату. Зверху викладіть кілька сушених ягід журавлини і подрібнений фундук.
Брускетта з горішками готова!
Смачного!