Рецепт Брускетта з горішками фото

Брускетта з горішками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На природу, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетта з горішками може бути доповнена різними складовими. Ось і ми візьмемо батат або солодка картопля, сушену журавлину, часник, спеції і створимо з усього цього ароматну і смачну закуску.

Як приготувати брускетту з горішками?

1. Солодкий картопля почистіть і відваріть до м'якості, протягом 20 хвилин.

2. Остудіть батат і викладіть в чашу блендера.

3. Додайте до батату розмарин, оливкова олія, сіль і перець, взбейте до пюре.

4. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.

5. Багет наріжте косими скибочками.

6. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.

7. Потім кожну скибочку багета натріть очищеним зубчиком часнику. Змастіть пюре з батату. Зверху викладіть кілька сушених ягід журавлини і подрібнений фундук.

Брускетта з горішками готова!

Смачного!

  • Благословення - 2 штуки (солодка картопля)
  • Розмарин - За смаком (свіжий або сушений)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Багет - 1 штука
  • Sushenaya Cranberries - 1/3 склянки
  • Фундук подрібнений - 1/4 склянки
Як приготувати брускетту з горішками?

1. Солодкий картопля почистіть і відваріть до м'якості, протягом 20 хвилин.

2. Остудіть батат і викладіть в чашу блендера.

3. Додайте до батату розмарин, оливкова олія, сіль і перець, взбейте до пюре.

4. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.

5. Багет наріжте косими скибочками.

6. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.

7. Потім кожну скибочку багета натріть очищеним зубчиком часнику. Змастіть пюре з батату. Зверху викладіть кілька сушених ягід журавлини і подрібнений фундук.

Брускетта з горішками готова!

Смачного!

Схожі рецепти