Рецепт Брізоль фото

Брізоль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хочете урізноманітнити свій повсякденний раціон і порадувати своїх близьких вкусняшками? підкажу вам, як приготувати бризоль. Це дуже проста випічка на сковороді, готується на основі фаршу.

Опис приготування:

Із зазначених продуктів можна приготувати 4 щетина, кожен по діаметру середньої сковороди. Всередину бризолу можна покласти різну начинку: грибну, овочеву, яєчну. Або ж вживати як самостійну страву. Насправді готувати бризоль дуже просто і, спробувавши його одного разу, ви будете готувати його знову і знову.

  • Фарш - 400 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (для смаження)
1
До фаршу додайте цибулю, подрібнений в блендері, 4 яйця, сіль і перець. Все добре змішайте.
2
Поділіть приготований фарш на чотири частини.
3
Одне яйце збийте з допомогою віночка і вилийте на плоску тарілку.
4
Фарш розкачати в коло діаметром, який прирівнюється до сковороди. Щоб він ні до чого не прилипав, його потрібно розгортати на харчовій плівці.
5
Налийте в сковороду кілька ложок рослинного масла і розігрійте. Фарш на харчовій плівці акуратно перенесіть на тарілочку зі збитим яйцем.
6
Тепер бризоль потрібно акуратно перенести на сковороду так, щоб яйце виявилося внизу.
7
Як тільки яйце знизу підсмажиться, переверніть все лопаткою і продовжуйте смажити під кришкою.
8
Брізоль готовий. Таким же чином готуйте інші три бризолу. Смачного!

Схожі рецепти