Брізоль з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Красива назва і смачна страва для ситного і швидкого сніданку. Раджу спробувати і впевнена - бризоль стане постійним пунктом у вашому меню.
Брасолі - смачне французьке блюдо, для приготування якого не потрібно багато сил. Ця страва здорово виручить вас, якщо несподівано нагрянули гості, яких обов'язково потрібно нагодувати. Приготувати брізолі з сиром в домашніх умовах так само просто, як і на кухні ресторану. Пропоную вам рецепт бризолу з сиром з фото і, сподіваюся, все у вас вийде з першого разу. Подавати брізолі можна з будь-яким гарніром або як окрему страву. Пробуйте і вирішуйте самі як смачніше!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Яйця - 5 штук(1 яйце - в фарш, інші - для омлету)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кріп - 30 грам
- Сметана або майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина - для фаршу, інше - в омлеті)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Готуємо фарш для бризолу. Перекрутити м'ясо через м'ясорубку, посолити і поперчити. Додати 1 яйце і добре перемішати. Решта яйця добре збиваємо з сіллю.
Ділимо фарш на 9-10 частин. З кожної частини необхідно сформувати тонкий корж. Дуже зручно робити це за допомогою пакета. Розмір коржі повинен бути трохи менше розміру сковорідки, на якій ви будете смажити бризоль.
Коли готова перша м'ясна коржик, можна зайнятися підготовкою начинки. Начинку ми будемо викладати на гарячі брізолі, тому краще її підготувати заздалегідь. Натираємо на крупній тертці сир, чистимо і подрібнюємо часник. Ріжемо зелень кропу. Додаємо сметану або майонез і все перемішуємо.
Відливаємо частина збитих яєць в окрему мисочку. Розрахуйте кількість - яєчної маси повинно вистачити на все м'ясні коржі.
Знімаємо з м'ясною коржі верхній шар целофану і кладемо корж м'ясом вниз в мисочку з яєчною масою. Знімаємо залишився целофан.
Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і викладаємо в неї корж яйцем вниз. Це дуже легко - коржик сповзає сама.
Підсмажуємо яєчну сторону коржа і перевертаємо на інший бік. Смажимо ще хвилини 2-3.
Готову корж викладаємо яєчним шаром вниз і намазуємо приготовленої сирною начинкою.
Загортаємо корж трубочкою. Таким же чином смажимо і загортаємо інші брізолі.