Рецепт Брізоль з сиром фото

Брізоль з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Красива назва і смачна страва для ситного і швидкого сніданку. Раджу спробувати і впевнена - бризоль стане постійним пунктом у вашому меню.

Опис приготування:

Брасолі - смачне французьке блюдо, для приготування якого не потрібно багато сил. Ця страва здорово виручить вас, якщо несподівано нагрянули гості, яких обов'язково потрібно нагодувати. Приготувати брізолі з сиром в домашніх умовах так само просто, як і на кухні ресторану. Пропоную вам рецепт бризолу з сиром з фото і, сподіваюся, все у вас вийде з першого разу. Подавати брізолі можна з будь-яким гарніром або як окрему страву. Пробуйте і вирішуйте самі як смачніше!

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Яйця - 5 штук(1 яйце - в фарш, інші - для омлету)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кріп - 30 грам
  • Сметана або майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина - для фаршу, інше - в омлеті)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
брізоль з сиром - фото крок 1
Готуємо фарш для бризолу. Перекрутити м'ясо через м'ясорубку, посолити і поперчити. Додати 1 яйце і добре перемішати. Решта яйця добре збиваємо з сіллю.
брізоль з сиром - фото крок 2
Ділимо фарш на 9-10 частин. З кожної частини необхідно сформувати тонкий корж. Дуже зручно робити це за допомогою пакета. Розмір коржі повинен бути трохи менше розміру сковорідки, на якій ви будете смажити бризоль.
брізоль з сиром - фото крок 3
Коли готова перша м'ясна коржик, можна зайнятися підготовкою начинки. Начинку ми будемо викладати на гарячі брізолі, тому краще її підготувати заздалегідь. Натираємо на крупній тертці сир, чистимо і подрібнюємо часник. Ріжемо зелень кропу. Додаємо сметану або майонез і все перемішуємо.
брізоль з сиром - фото крок 4
Відливаємо частина збитих яєць в окрему мисочку. Розрахуйте кількість - яєчної маси повинно вистачити на все м'ясні коржі.
брізоль з сиром - фото крок 5
Знімаємо з м'ясною коржі верхній шар целофану і кладемо корж м'ясом вниз в мисочку з яєчною масою. Знімаємо залишився целофан.
брізоль з сиром - фото крок 6
Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і викладаємо в неї корж яйцем вниз. Це дуже легко - коржик сповзає сама.
брізоль з сиром - фото крок 7
Підсмажуємо яєчну сторону коржа і перевертаємо на інший бік. Смажимо ще хвилини 2-3.
брізоль з сиром - фото крок 8
Готову корж викладаємо яєчним шаром вниз і намазуємо приготовленої сирною начинкою.
брізоль з сиром - фото крок 9
Загортаємо корж трубочкою. Таким же чином смажимо і загортаємо інші брізолі.

Схожі рецепти