Брізоль з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей смачним блюдом і при цьому не витратити багато часу на його підготовку - цей рецепт французького блюда саме для вас!
Це досить оригінальне і смачне блюдо можна подавати і з гарніром, і просто з овочами або салатом. Скориставшись цим простим рецептом приготування бризолу з грибами, ви здивуєте своїх гостей ніжним смаком цієї страви. Блюдо по праву гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Сподіваюся, воно вам сподобається і ви будете готувати бризоль з грибами і у вихідні дні на радість сім'ї. Вони працюють, якщо цей рецепт бризоль з грибами з фото допоможе вам у підкоренні ще однієї вершини кулінарного мистецтва.
- Яйця - 4 штуки
- Гриби - 150-200 грам (підійдуть свіжі або консервовані печериці або будь-які інші гриби)
- М'ясний фарш - 250-300 грам (будь-який - курячий, яловичий, свинячий)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Кріп - 30 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки(1-2 щіпки - для млинців, інше - в м'ясний фарш і гриби)
- Спеції - 2-3 Щепоток (перець мелений, будь-які ароматні трави або інші ваші улюблені спеції)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Майонез або сметана - 3 Ст. Ложки
Збиваємо яйця з молоком і щіпкою солі.
Випікаємо на розігрітій сковорідці на олії тоненькі омлетного млинці. Підсмажуємо з двох сторін і стежимо, щоб при перевертанні не порвати.
Готуємо фарш. Додаємо в нього спеції, сіль, одну-дві ложки молока або води. Добре перемішуємо.
Намазуємо підготовлений фарш на млинці. Розмазує тонким і рівномірним шаром.
Зелень кропу миємо й дрібно нарізаємо. Змішуємо з майонезом або сметаною.
Акуратно розмазує майонез по поверхні фаршу.
Якщо ви купили сирі гриби - їх слід нарізати і підсмажити. Якщо консервовані - просто нарізати.
Підготовлені гриби викладаємо на майонезний шар. Чи не викладайте занадто багато начинки!
Загортаємо бризоль рулетиком і укладаємо в форму для запікання, злегка змащену маслом. Запікаємо в нагрітій духовці при температурі 180 градусів хвилин 20-25. Хв 5 до закінчення часу запікання можна посипати натертим сиром.