Рецепт Борщ з яловичини фото

Борщ з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Капуста , Картопля , Яловичина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це справжня класика! розповім, як приготувати борщ з яловичини, спробуйте обов'язково! Хоч раз в житті ви точно повинні спробувати зробити борщ за класичним рецептом. Смачно і ситно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування, зрозуміло, має свої особливості. Думаю, у кожної господині є свої секрети! Моя бабуся, наприклад, в самому кінці разом з часником додавала перетертий смалець, але мені таке не до вподоби. А хтось, наприклад, замість томатного соку додає переспілі помідори, томатну пасту або ще щось в такому дусі. Так теж можна, але я все-таки вам розповім, як приготувати борщ з яловичини по моїм рецептом!

  • Яловичина - 500 грам
  • Капуста - 150 грам
  • Томатний сік - 100 грам
  • Квасоля консервована - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Буряк - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
борщ з яловичини - фото крок 1
1. У каструлю помістимо м'ясо і заливаємо трьома літрами води, ставимо на вогонь, варимо м'ясо і робимо бульйон, знімаємо піну. Тим часом на сковороді обсмажити до рум'яності цибулю і моркву.
борщ з яловичини - фото крок 2
2. Тепер додамо натерту на крупній тертці буряк і томатний сік, на невеликому вогні тушкуємо, поки не вийде гарна, насичена за кольором засмажкою.
борщ з яловичини - фото крок 3
3. Тим часом, коли вже зняли піну з бульйону, зменшимо вогонь, додамо в нього капусту, картоплю, квасоля, перець і спеції. Варимо до готовності картоплі.
борщ з яловичини - фото крок 4
4. Готове м'ясо дістанемо, наріжемо шматочками і повернемо в бульйон.
борщ з яловичини - фото крок 5
5. Додамо тепер в каструлю нашу зажарку - борщ відразу стане червоним! Туди ж відправимо подрібнений в пюре часник і спеції. Доводимо до кипіння, вимкнемо вогонь. І нехай під кришкою борщ настоїться годину.
борщ з яловичини - фото крок 6
6. От і все! Подаємо зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти