Борщ (рецепт без буряка)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати для своєї сім'ї борщ, але є все, крім буряка, це не біда. Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ (рецепт без буряка) легко і швидко.
Такий борщ виходить не гірше, ніж з буряком. Якщо ви готуєте такий борщ взимку, то можете додати томатну пасту замість помідорів. Також для приготування бульйону необов'язково брати курку, ви можете використовувати яловичину або будь-яке інше м'ясо. Також якщо у вас не знайшлося свіжого болгарського перцю, ви можете використовувати заморожений.
Смачного!
- Курка на кістки - 800 грам
- Капуста - 600 грам
- Картопля - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1 пучок
- Солодка паприка - 2 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі - 0, 5 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 4 штуки
- Запашний перець горошком - 5 штук
1
Зваріть бульйон з курки, курку вийміть, додайте лавровий лист і перець горошком.
2
Цибулю і моркву наріжте, додайте в бульйон.
3
Перець наріжте шматочками, видаливши насіння, додайте в бульйон.
4
З помідорів зніміть шкірку, наріжте їх кубиками. Нехай бульйон покипит 2 хвилини.
5
Капусту нашаткуйте і покладіть в бульйон. Додайте паприку і інші приправи, перемішайте.
6
Картопля очистіть і наріжте кубиками. Додайте в борщ, як закипить, варите 5 хвилин.
7
Додайте шматочки готового м'яса, подрібнений часник і кінзу. Додати сіль Borsa. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися йому 30 хвилин.