Рецепт Боран baklažannoe фото

Боран baklažannoe
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Порадуйте себе чудовим вірменським національним блюдом - борани. Його готують по-різному, але я віддаю перевагу овочеве, з баклажанів, томатів, картоплі, перцю і зелені. Борані повноцінно замінює гарнір!

Опис приготування:

Знаючи, як приготувати борани баклажани, ви зможете приємно дивувати своїх близьких, час від часу збираючи всіх на шикарний овочевий вечеря. Борані готується без м'яса, але якщо є шматочок свинини або курочки, можете додати. Готову страву іноді подають в злегка обжаренном вірменському лаваші. Хай щастить!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
боран baklažannoe - фото крок 1
Всі овочі ретельно промиваємо і очищаємо. Подрібнюємо цибулю, картопля нарізаємо невеликими кубиками. Баклажани і болгарський перець також нарізаємо кубиками. На вершковому маслі обсмажуємо все порізані овочі приблизно 12-15 хвилин.
боран baklažannoe - фото крок 2
Додаємо потім порізані томати, готуємо ще 5 хвилин, помішуючи.
боран baklažannoe - фото крок 3
Прикрашаємо готову страву подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти