Боран baklažannoe
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Порадуйте себе чудовим вірменським національним блюдом - борани. Його готують по-різному, але я віддаю перевагу овочеве, з баклажанів, томатів, картоплі, перцю і зелені. Борані повноцінно замінює гарнір!
Опис приготування:
Знаючи, як приготувати борани баклажани, ви зможете приємно дивувати своїх близьких, час від часу збираючи всіх на шикарний овочевий вечеря. Борані готується без м'яса, але якщо є шматочок свинини або курочки, можете додати. Готову страву іноді подають в злегка обжаренном вірменському лаваші. Хай щастить!
- Баклажан - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Всі овочі ретельно промиваємо і очищаємо. Подрібнюємо цибулю, картопля нарізаємо невеликими кубиками. Баклажани і болгарський перець також нарізаємо кубиками. На вершковому маслі обсмажуємо все порізані овочі приблизно 12-15 хвилин.
Додаємо потім порізані томати, готуємо ще 5 хвилин, помішуючи.
Прикрашаємо готову страву подрібненою зеленню. Смачного!