Рецепт Биточки з яловичини фото

Биточки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви хочете приготувати смачне і корисне блюдо, яким можна нагодувати всю сім'ю, тоді ось вам на замітку простий рецепт биточків з яловичини. Вони виходять досить соковитими і ніжними.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Потім яловичину пропустити через м'ясорубку або порубати дрібними шматочками.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Половину цибулі додати в фарш. Щоб биточки з яловичини в домашніх умовах були соковиті, можна додати трохи сала.

3. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні додати трохи спецій для м'яса, сушеної або свіжої зелені.

4. З отриманого фаршу сформувати биточки. Щоб легше було працювати, можна змочити руки в холодній воді.

5. Биточки обваляти в панірувальних сухарях або борошні і відправити на добре розігріту сковороду. Обсмажити биточки до хрусткої скоринки.

6. Половину цибулі обсмажити в невеликій кількості олії. При бажанні це простий рецепт биточків з яловичини можна доповнити грибами. У такому випадку їх обсмажити разом з цибулею.

7. Обсмажену цибулю викласти на дно сотейника або каструлі з товстим дном. Зверху відправити биточки.

8. Залити все бульйоном і відправити на вогонь. При бажанні можна додати лавровий лист або трохи томатного соусу.

9. Гасити биточки на середньому вогні близько 10-15 хвилин.

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-3 Ст. Ложок
  • Гриби - 100 грам (по бажанню)
  • Бульйон - 150 мілілітрів
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Потім яловичину пропустити через м'ясорубку або порубати дрібними шматочками.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Половину цибулі додати в фарш. Щоб биточки з яловичини в домашніх умовах були соковиті, можна додати трохи сала.

3. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні додати трохи спецій для м'яса, сушеної або свіжої зелені.

4. З отриманого фаршу сформувати биточки. Щоб легше було працювати, можна змочити руки в холодній воді.

5. Биточки обваляти в панірувальних сухарях або борошні і відправити на добре розігріту сковороду. Обсмажити биточки до хрусткої скоринки.

6. Половину цибулі обсмажити в невеликій кількості олії. При бажанні це простий рецепт биточків з яловичини можна доповнити грибами. У такому випадку їх обсмажити разом з цибулею.

7. Обсмажену цибулю викласти на дно сотейника або каструлі з товстим дном. Зверху відправити биточки.

8. Залити все бульйоном і відправити на вогонь. При бажанні можна додати лавровий лист або трохи томатного соусу.

9. Гасити биточки на середньому вогні близько 10-15 хвилин.

Схожі рецепти