Рецепт Биточки з капусти фото

Биточки з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Думаєте, що капуста - вельми нудний овоч, з якого можна приготувати тільки салат? Поспішаю вас здивувати і запропонувати вам простий рецепт биточків з капусти в хрусткій скоринці.

Рецепт приготування биточків з капусти досить простий, незважаючи на досить несподіване виконання. Такі биточки можна подати як закуску або як гарнір до м'ясної страви.

1. Для початку необхідно вимити і просушити капусту. Якщо капуста молода і невелика, її можна нарізати тонкими кружечками уздовж всього качана. Стару капусту краще нашаткувати і злегка пом'яти руками, щоб вона була м'якше.

2. Посолити і поперчити капусту за смаком. При бажанні можна додати трохи спецій, свіжої або сушеної зелені.

3. Яйце збити в мисці з дрібкою солі. Кружечки молодої капусти занурити в яєчну суміш (з нашаткованої сформувати биточки).

4. Потім обваляти в панірувальних сухарях. При бажанні можна зробити подвійну паніровці - ще раз занурити в яйце і сухарі.

5. На сковороді розігріти олію і відправити туди биточки. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

При бажанні биточки з капусти в домашніх умовах можна додатково згасити в соусі зі сметаною або томатами.


  • Капуста - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Рецепт приготування биточків з капусти досить простий, незважаючи на досить несподіване виконання. Такі биточки можна подати як закуску або як гарнір до м'ясної страви.

1. Для початку необхідно вимити і просушити капусту. Якщо капуста молода і невелика, її можна нарізати тонкими кружечками уздовж всього качана. Стару капусту краще нашаткувати і злегка пом'яти руками, щоб вона була м'якше.

2. Посолити і поперчити капусту за смаком. При бажанні можна додати трохи спецій, свіжої або сушеної зелені.

3. Яйце збити в мисці з дрібкою солі. Кружечки молодої капусти занурити в яєчну суміш (з нашаткованої сформувати биточки).

4. Потім обваляти в панірувальних сухарях. При бажанні можна зробити подвійну паніровці - ще раз занурити в яйце і сухарі.

5. На сковороді розігріти олію і відправити туди биточки. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

При бажанні биточки з капусти в домашніх умовах можна додатково згасити в соусі зі сметаною або томатами.

Схожі рецепти