Биточки з індички
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі неймовірно простий рецепт биточків з індички. Ця страва з задоволенням їдять діти, а ще воно прекрасно підійде тим, хто стежить за фігурою.
Рецепт приготування биточків з індички має кілька варіацій. Крім того, що в фарш можна додати різні спеції, биточки не обов'язково готувати на пару. Їх можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
- Філе індички - 600-700 грам
- Свіжа зелень - 100 грам
- Хліб - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Це класичний рецепт биточків з індички, так що в фарш входить мінімальна кількість інгредієнтів. Для початку необхідно вимити і просушити філе індички. Нарізати середніми шматочками. Цибулину очистити і також нарізати. Надіслати в блендер або пропустити через м'ясорубку. При бажанні можна додати в фарш трохи моркви.
2. Скибочку хліба або сухарик замочити в молоці (воді). Коли хліб добре розм'якшиться, віджати його і додати в м'ясний фарш.
3. Ще раз збити блендером фарш до отримання однорідної консистенції.
4. Фарш посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції для м'яса або сушені трави.
5. Свіжу зелень (в даному варіанті петрушка, однак це може абсолютно все, що є під рукою) вимити, просушити і подрібнити. Додати в фарш і ретельно перемішати.
6. Якщо фарш виходить занадто сухим, можна додати яйце. Тепер можна зліпити биточки і викласти їх на чашу пароварки.
7. Биточки з індички в домашніх умовах готуються близько 20-30 хвилин, в залежності від розміру. Подавати биточки до столу гарячими з гарніром або овочами.