Биточки в духовці

Биточки в духовці
Кількість порцій: 12-14 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З м'яса можна приготувати дійсно багато різноманітних страв. Як варіант, пропоную простий рецепт биточків в духовці, які можна подавати з соусами і гарніром.

опис приготування:

Класичний рецепт биточків в духовці передбачає використання рубаного м'яса, проте використовувати можна і фарш. М'ясо краще брати двох видів — свинина і курка, наприклад, щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні.

  • м'ясо— 700 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • яйце— 1 штука
  • Хліб або сухарі— 100 грам
  • сир— 50 грам(по бажанню)
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Биточки в духовці - фото крок 1 1. Для початку необхідно зайнятися м'ясом. Його потрібно вимити, просушити, порубати або пропустити через м'ясорубку. Як зробити биточки в духовці ще простіше? Можна відправити м'ясо з іншими інгредієнтами в блендер.

Биточки в духовці - фото крок 2 2. Цибулину очистити і подрібнити (можна пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці). Теж саме зробити і з часником.

Биточки в духовці - фото крок 3 3. До м'яса додати яйце. Якщо фарш занадто сухий, можливо знадобиться 2 яйця.

Биточки в духовці - фото крок 4 4. Посолити і поперчити за смаком. В даному варіанті використовується мелений чорний перець і паприка. Можна додати спеції для м'яса або трохи гострого перцю.

Биточки в духовці - фото крок 5 5. Залишилося додати тільки панірувальних сухарів або розмочений у воді (молоці) шмат хліба. Фарш ретельно перемішати.

Биточки в духовці - фото крок 6 6. Коли фарш готовий необхідно сформувати кругленькі битки. Щоб легше було працювати з фаршем, руки можна трохи змочити в холодній воді.

Биточки в духовці - фото крок 7 7. На деко або форму для запікання, попередньо змащену невеликою кількістю масла або застелену папером для випічки, викласти битки. Відправити їх в добре розігріту духовку мінімум на 30 хвилин. Щоб биточки в духовці в домашніх умовах були з апетитною скоринкою, їх можна за 5 хвилин до готовності присипати тертим сиром. Подавати до столу гарячими з улюбленим гарніром. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Биточки з фаршу в духовці

Биточки з фаршу в духовці

розповім, як зробити биточки з фаршу в духовці швидко і легко! Подивіться будь ласка, адже це найкращий спосіб порадувати рідних швидким гарячою стравою до вашого гарніру! Ароматний і смачний! опис приготування: Такі биточки з фаршу в духовці в домашніх умовах я зазвичай готую в тих випадках, ...

читати далі
Биточки м'ясні в сметанному соусі в духовці

Биточки м'ясні в сметанному соусі в духовці

Мені здається, що таке блюдо цілком можна назвати класичним, адже багато господинь часто готують його до обіду або вечері, а в цьому рецепті я пропоную вам свій варіант смачних биточків. опис приготування: думаю, биточки м'ясні в сметанному соусі в духовці в домашніх умовах хоч раз робила кожн...

читати далі
Биточки яловичі

Биточки яловичі

Простий рецепт биточків яловичих, в якому кожен інгредієнт на своєму місці. Цю страву можна запропонувати абсолютно всім членам вашої родини, навіть діти з'їдять такі ароматні биточки з задоволенням. опис приготування: Биточки яловичі в домашніх умовах я, мабуть, готую найчастіше, адже наскіль...

читати далі
Биточки з брокколі

Биточки з брокколі

Биточки з брокколі - одне з найсмачніших, чудових вегетаріанських страв. Вони відмінно підійдуть для дітей та стежать за своєю фігурою дорослих. Адже їх калорійність всього 1,26 кКал / г.! опис приготування: Биточки з брокколі - смачні, корисні і низькокалорійні, тому обов'язково сподобаються ...

читати далі
Биточки з сочевиці

Биточки з сочевиці

Виявляється з сочевиці можна не тільки кашу зварити, але і приготувати биточки, дуже смачне і ситне блюдо. І якщо вам цікаво, як зробити биточки з сочевиці, то зараз я розповім вам про це. опис приготування: Рецепт приготування биточків з сочевиці, незважаючи на присутність у складі вершків, д...

читати далі