Бісквіт з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт - улюблений вид випічки для дорослих і дітей. Уявляю рецепт, як приготувати бісквіт з корицею. Його можна їсти відразу, а можна зробити торт, розрізавши на коржі і змастивши будь-яким кремом.
Корицю дуже часто додають до різних страв, у неї насичений і тонкий армат, а також цікавий смак. Такий бісквіт стане відмінною основою для приготування торта або ж смачним десертом до чаю. Також можна зробити будь-який за смаком крем (шоколадний, вершковий або сирний) і прикрасити ним верх випічки. Готується такий бісквіт просто і швидко, а виходить дуже смачним.
- Олія - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 175 грам
- Крохмаль - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Розпушувач - 7 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника. Розм'якшене масло перекладаємо в миску, додаємо цукор і збиваємо міксером. За 1 штуці вводимо всі яйця і збиваємо далі.
2. Борошно заздалегідь просіюємо і змішуємо з розпушувачем і крохмалем. Всипаємо все порційно до збитого масла, потім додаємо молоко.
3. Всипаємо корицю, перемішуємо тісто до однорідної консистенції.
4. Форму для випікання змащуємо маслом або застилає папером для випічки, переливаємо в неї отримане тісто, яке потім відправляємо в духову шафу на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!