Бекон в шоколаді на вечірку
(покроковий рецепт з фото)
Швидше за все, побачивши цей рецепт, ви покрутіть пальцем біля скроні. Я теж так зробила, коли вперше побачила таку закуску. Але блюдо полюбилося мені з першої ж дегустації, і я приготувала його будинку.
Рецепт, як приготувати бекон в шоколаді на вечірку, неймовірно простий, в ньому немає меж фантазії. Тонкі скибочки бекону, покриті шоколадом, можна прикрашати з чим завгодно, будь це горіхи або навіть фрукти! У цьому рецепті експериментувати можна і з солоним, і з солодким, і з кислим, і з гірким. Подавайте такий бекон з алкогольними коктейлями, ваші друзі оцінять смак і оригінальність страви!
- Бекон - 5 штук
- Шоколад білий - 50 грам
- Шоколад молочний - 50 грам
- Арахіс - 40 грам
- Кокосова стружка - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Бекон викладіть на пергамент і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин.
Поки готується бекон, розтопіть в окремих піалах білий і молочний шоколад, до кожного додавши по ½ столовій ложці вершкового масла. Розтоплювати раджу в мікрохвильовці. Залежно від потужності на це піде від 30 до 60 секунд.
Ось наш бекон готовий. Його слід викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. До речі, бекон можна також запікати на решітці, тоді жир весь стече в піддон.
Змастіть готові смужки бекону білим і молочним шоколадом.
Зверху прикрасьте на свій розсуд, це може бути кокосова стружка, різні горіхи, кондитерська присипка, подрібнене печиво «Орео» та ін.
Бекон в шоколаді на вечірку готовий. Їжте із задоволенням!