Бананчики з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати "бананчики" з сиром. Бананів, звичайно в складі не буде, а сиру буде багато в начинці такого суперсмачний печива. Ідеально підходить до чаювання.
Не хвилюйтесь, якщо начинка вийшла не така густа, як у мене на фото. Це залежить від жирності сиру. Якщо ж сир все-таки потік, злийте рідину і заповнюйте начинку. На смак це не вплине. Робиться така випічка одним махом. І це в прямому сенсі слова! Поки блендер місить тісто, ви змішали начинку. А слідом цікава і весела ліплення "бананів", яка дуже подобається дітворі. Часу все це займає не багато, але доставить купу задоволення. Смачного.
- Сир - 300 грам
- Борошно - 4-5 склянок(1 - для начинки, інша частина - для тесту)
- Маргарин - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка(1/2 для тіста (я не гася) і 1/2 для начинки, погасити оцтом)
Тісто розділи 4 частини.
Начинку розділіть на ту ж кількість одержані коржів. Начинку скачайте в ковбаску і викладайте на корж з тіста.
Викладайте заготовки на деко, застелене пергаментом, і відправляйте в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.